Reuring nestelt zich in DiamantfabriekReuring nestelt zich in Diamantfabriek
Back Back Nieuws

Reuring nestelt zich in Diamantfabriek

31 juli 2020

Morgen, op 1 augustus 2020, exact 13 jaar na de start van het Bureau voor Reuring, zijn de werkzaamheden in de Diamantfabriek in Amsterdam afgerond en heeft Reuring haar nieuwe droomplek gevonden. 'Het was altijd mijn wens om met een mooi team Reuring te maken vanuit een eigen pand, een locatie die als visitekaartje fungeert. Daarbij vind ik een fijne werkomgeving ontzettend belangrijk, vooral voor de collega’s die het merendeel van hun tijd op kantoor doorbrengen’, zegt oprichter/eigenaresse Christine van Dalen.

Het Bureau voor Reuring beschikt over ca. 800 m2 op de begane grond en het souterrain van het iconische pand Diamantslijperij Asscher in de Pijp in Amsterdam. De helft van de ruimte doet dienst als kantoor voor Reuring en de andere helft is ingericht als evenementenruimte en studio. De evenementenruimte, De Slijperij, is permanent verhuurd aan Google. De ruimte is ingericht om op dagelijkse basis 20 - 80 zakelijke klanten van Google te ontvangen voor inhoudelijke meetings. Vanuit de studio worden de evenementen gestreamd naar een groter publiek, maar de studio wordt ook ingezet voor webinars, het maken van films en fotoshoots.

Toen Reuring op 3 januari van dit jaar de sleutel kreeg, was het historische pand nog volledig casco. Van muren tot trappen, elektra en water, alles moest aangelegd worden. Christine: ‘Dat er twee maanden later een Corona-crisis zou ontstaan die onze sector diep zou treffen, was in deze fase van het bouwproject zo onwerkelijk. Terwijl het werk in de agenda verdampte, waren wij aan het investeren in een plek waar we mensen bij elkaar brengen, bizar.’ Tegelijkertijd zorgt zo’n project ook voor een grote druk op de dagelijkse werkzaamheden en was het in dit geval een welkome tijdsbesteding. De kleur van de gietvloer, de keuze voor de stoelen en het type radiator, er was alle ruimte voor. Het plaatsen van de stalen puien en het ophangen van de glazen deuren werd vandaag gedaan en daarmee is de verhuizing klaar.

Lotte Barends, partner bij Reuring, zegt; Nu alleen nog een tof openingsfeest, maar dat zal nog even op zich laten wachten. Evenals de eerste gasten van Google. Voor wat betreft die fijne werkplek, mission completed!

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!