Back Back Nieuws

Reuring bij Odeon De Spiegel theaters

01 juli 2013
Bij Odeon De Spiegel theaters in Zwolle waait een frisse wind op het gebied van congressen en evenementen. Door het aantrekken van mensen met event-ervaring en interne procedures aan te passen zijn de twee Zwolse theaters klaar voor de evenementenbranche, waarbij creatief meedenken met de klant en adviseren op het gebied van organisatie van congressen en evenementen centraal staat. De afgelopen maand werden de deuren van Odeon De Spiegel theaters wagenwijd open gezet voor onder andere VNG (Vereniging Nederlandse Gemeenten) en evenementenbureaus Zwart & De Jonge Event Management en East Side Productions.

Focus
‘Net als vele andere theaters wordt de subsidiekraan logischerwijs steeds verder dichtgedraaid. Om dat te compenseren ligt de focus behalve op theatervoorstellingen, óók steeds meer op evenementen en congressen. Door onze ruime foyers en theaterzalen op een creatieve manier te gebruiken voor congressen en evenementen, zorgen we voor een écht ‘wow’-gevoel bij de gasten. Je moet gebruik maken van de aanwezige theaterkennis & -techniek en zo ontstaan er verrassende events!´, aldus Audrey Kruisdijk, manager afdeling Congressen & Evenementen bij de locatie.

Evenementen
Theater De Spiegel is begin juni gastheer geweest tijdens de feestavond van VNG. De feestavond was een onderdeel van het 2-daags congres, gehouden bij de IJsselhallen in Zwolle. 1500 ambtenaren, wethouders en burgermeesters uit heel Nederland werden in en rondom theater De Spiegel welkom geheten met een hapje en een drankje. Bewust is gekozen om samen te werken met lokale partners. Zij zorgden voor een avond vol entertainment en catering.

Zwart & De Jonge Event Management organiseerde in samenwerking met het salesteam van Odeon De Spiegel theaters het afscheidscongres voor CEO Paul Nijhof van Wehkamp.nl. De 
500 aanwezige relaties van Wehkamp.nl zagen een openingsshow waarbij gebruik is gemaakt van 180° AV-projectie. East Side Productions organiseerde in opdracht van haar klant een lancering van een nieuwe huisstijl. Na een lasershow gingen de theaterdoeken omhoog en stond er een feestopstelling klaar op het podium, geheel in de kleuren van de nieuwe huisstijl. De medewerkers én de nieuwe huisstijl samen ‘in the spotlights’ op één toneel.

Foto: Wehkamp.nl openingsshow

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!