Restaurants O&O en Villa Heidebad gaan samenwerkenRestaurants O&O en Villa Heidebad gaan samenwerken
Back Back Nieuws

Restaurants O&O en Villa Heidebad gaan samenwerken

08 december 2020

Aziatisch sterrenrestaurant O&O in St. Willebrord gaat samenwerken met Conferentiehotel Villa Heidebad in Epe. De eigenaren zijn opgegroeid in elkaars familiebedrijf en nu slaan ze met deze bedrijven de handen ineen. Op zaterdag 12 december 2020 komt restaurant O&O naar Epe om de gasten van Villa Heidebad van een culinair take away menu te voorzien.

Samenwerking

Elkaar helpen is fijn in deze tijd, vinden de eigenaren van beide restaurants. Zo hebben de bezitters van O&O als familie met Rosemarijn en Bjarne Pechler van Conferentiehotel Villa Heidebad de handen ineen geslagen. De eigenaren kennen elkaar van hun studie aan de Hoge Hotelschool in Den Haag, waarna ze in contact zijn gebleven. Ze zijn samen opgegroeid met elkaars familiebedrijf en kennen de onderlinge verhoudingen in het bedrijfsleven goed. Conferentiehotel Villa Heidebad stelt zich beschikbaar als afhaalpunt voor restaurant O&O. De teams van beide restaurants staan 12 december met teams klaar voor een compleet verzorgd menu volgens O&O’s recept.

Feestelijke opening

Juist nu beide ondernemingen weer voor de nodige uitdagingen staan, zoeken de vriendinnen elkaar op. Rosemarijn: “We zijn ambitieuze vriendinnen en willen elkaar graag helpen in deze tijd. Restaurant O&O is één van onze favoriete restaurants en wij willen dan ook graag onze omgeving de mogelijkheid geven om te genieten van de bijzondere keuken van de familie Tsang. Dit mag je niet missen; van afhaalchinees naar sterrenrestaurant en ze regelen voor onze gasten een menu. Het concept is coronaproof en support de lokale ondernemer.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!