Restaurant Zuiver Amersfoort geopendRestaurant Zuiver Amersfoort geopend
Back Back Nieuws

Restaurant Zuiver Amersfoort geopend

23 december 2019

Afgelopen vrijdag opende de tweede locatie van Restaurant Zuiver haar deuren. Het à la carte-restaurant dat al ruim 10 jaar gevestigd is in Utrecht verwelkomt nu ook de gasten bij haar tweede vestiging aan de Vlooswijkseweg in Leusden, direct aan de A28 bij afslag Maarn.

Eigentijdse uitstraling

Wie vandaag Restaurant Zuiver binnenkomt, kent het oude restaurant niet meer terug. Na een uitgebreide verbouwing heeft het restaurant een nieuwe, eigentijdse uitstraling gekregen. Rob Peek, mede-eigenaar met broer Marco Peek van horecagroep BHG, is trots op het eindresultaat: ‘In september zijn we gestart met de verbouwing en in drie maanden tijd is het pand volledig aangepakt.

Mogelijkheden voor evenementen

Niet alleen het exterieur maar ook het interieur heeft een nieuwe uitstraling gekregen, ook is het pand uitgebreid. Zo hebben we naast het restaurant ook de drie zalen in een nieuw jasje gestoken en hebben we volop mogelijkheden voor vergaderingen, grote borrels, bruiloften en intieme groepsdiners.’

Kerst

Rob: ‘We zijn zeer verrast over de hoeveelheid reserveringen die we hebben gekregen voor kerst. Je hoopt natuurlijk altijd dat het goed gaat lopen, maar dit is een prachtige start van onze tijd hier. We nodigen iedereen uit om kennis te maken met waar Restaurant Zuiver voor staat: pure, wereldse gerechten met Franse en fusion invloeden, die veelal bereid worden met streekproducten. Ik heb veel vertrouwen in het nieuwe team, onder leiding van Amersfoorter Jerrie Verleg en chefkok Yvette Jasperse, dat vanaf vandaag zeven dagen in de week de gasten in de watten zal leggen.”

Brainstormsessies

Restaurant is dagelijks geopend voor ontbijt, lunch, diner en borrels. Het ook mogelijk om een (huwelijks)feest, vergadering of brainstormsessie te organiseren in een van de zalen. In de zomer kunnen gasten op het grote terras genieten van de zon en er is meer dan voldoende gratis parkeergelegenheid.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!