Back Back Nieuws

Restaurant Waves - at the Kurhaus opent in Kurhaus Scheveningen

27 maart 2015
Waves - at the Kurhaus opent 2 april haar deuren in het vernieuwde restaurant van Grand Hotel Amrâth Kurhaus The Hague-Scheveningen. Directeur van het AFAS Circustheater, Kassandra Dommisse, zal het restaurant openen. Marcel Bosman, general manager Kurhaus: ‘Eten bij het Kurhaus wordt weer een beleving. De Kurzaal is prachtig, maar ontbijt tot aan diner serveren we nu aan zee. Kwaliteit en authenticiteit, dat is terug te zien in de keuken en dus op het bord, de inrichting, de gastvrije service, en de bijzondere evenementen die we zullen organiseren in het Kurhaus. Ik heb een fantastisch team en restaurant staan op de mooiste plek van Scheveningen met uitzicht op zee’.

Pure smaken en producten
Het ervaren team van Marcel Bosman bestaat uit topchef-kok Marc Smeets en maître d’hôtel Madelon Engbers. Smeets gebruikt voornamelijk de Noordzee en de omgeving als inspiratiebron voor zijn internationale keuken. ‘Pure smaken en producten, op hoog niveau koken, maar toch toegankelijk voor iedereen zijn is voor mij belangrijk. We willen alle gasten alles kunnen bieden’, aldus chef-kok Marc Smeets die zich weer verheugt op het werken in een (vijf)sterren hotel. Eerder was Smeets onder andere chef-kok voor hotel Corona in het centrum van Den Haag.

´Live Music Nights´
Waves - at the Kurhaus is 7 dagen per week geopend. Het restaurant telt 150 zitplaatsen binnen, een terras met 300 plaatsen voor lunch, borrel en diner, en de serre die 14 april opent met een nieuwe inrichting en een prachtig plafondkunstwerk van Gertie Bierenbroodspot. Een dag na de opening lanceert Waves - at the Kurhaus de spectaculaire ´Live Music Nights´. Elke vrijdag is er een line-up te zien met internationale sterren, lokale en nationale helden en jong talent georganiseerd in samenwerking met saxofonisten Tom van der Zaal en Floriaan Wempe.

Foto: Marcel Bosman (l), Madelon Engbers en Marc Smeets

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!