Back Back Nieuws

Restaurant Smaakmakers opent een nieuwe vestiging in Amersfoort

23 juni 2014
Het concept van Restaurant Smaakmakers kan vanaf 1 juli ook beleefd worden in Amersfoort. Het idee is ‘drie-restaurants-in-één’ waarbij gasten kunnen kiezen uit drie culinaire niveaus met bijbehorende prijscategorieën. Met veel aandacht voor de seizoenen wordt de kaart door de chef kok samengesteld. Er is zelfs een samenwerking met een diëtiste die ‘Signature dishes’ aanlevert, gerechten bereid met focus op gezondheid & smaak.

Restaurant Smaakmakers is onderdeel van Princess Hotel Amersfoort. Het hotel ligt aan de Stichtse Rotonde, verscholen tussen de bomen. Van de buitenkant kan je niet direct zien hoe bijzonder deze plek is, maar eenmaal binnen wordt het al snel duidelijk dat het restaurant een prachtige uitzicht heeft op de tuin. Bij mooi weer staat het terras uit en er is een overdekte loungehoek.

Voor groepen
‘Onze leestafel nodigt uit om met een goede kop koffie de krant te lezen of wat te werken, we hebben overal gratis WIFI. Ook voor grote groepen heeft het restaurant veel mogelijkheden’, aldus Mirjam Reitsma, Operations Manager Princess Hotel Amersfoort. ‘Een nieuwe naam voor ons restaurant zal ongetwijfeld mensen nieuwsgierig maken. Iedereen is dan ook van harte uitgenodigd om zelf te ervaren hoe ontspannen het hier is. Niets fijners dan in deze groene ambiance te genieten van de kookkunsten en de gastvrijheid die ons team biedt!’

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!