Back Back Nieuws

Restaurant RaaR decor feest Obamaclub

26 januari 2009
Restaurant RaaR aan de Scheveningse jachthaven was het decor van een bijzonder feest tijdens de inauguratie van president Barack Obama op dinsdag 20 januari . Het evenement was georganiseerd door de Obamaclub Nederland, waarvan de eigenaar van RaaR, Udo Roberti, een van de initiatiefnemers is.

Ruim 400 mensen konden genieten van een mediaspektakel dat zich afspeelde op alle niveaus van deze ruime zaak. Op zeven grote schermen werd de imponerende rede van Obama uitgezonden. Zes televisieprogramma’s, waaronder het NOS Journaal deden live verslag van het evenement in RaaR. Na de borrel en het optreden van een spetterend gospelkoor was er voor radio, tv en de schrijvende pers genoeg aanleiding om prachtige sfeerbeelden te maken. Zo werd in de populaire mediacorner een videoboodschap opgenomen waarbij gasten de mogelijkheid hadden om Obama een groet te brengen. De Obamaclub Nederland wil deze videoboodschap als petitie aan president Obama aanbieden met het verzoek om in 2010 een bezoek aan Nederland te brengen.

In de VIP-corner waren, naast vele prominenten uit de Haagse gemeentepolitiek en kunst- en sportwereld, allerlei bekende Nederlanders aanwezig, onder wie VVD-kamerlid Hans van Balen, actrice Wieteke van Dort, schrijfster Yvonne Keuls, commentator Willem Post, VVD-kamerlid Marc Rutte en ADO-trainer André Wetzel.

Op de entresol waren kraampjes ingericht waar standhouders met Amerikaanse producten voor een geanimeerde sfeer zorgden, terwijl gasten hier in relatieve rust de toespraak en het volledige CNN-programma volgden. RaaR serveerde aan zijn 400 gasten een zes gangen walking dinner van hoge kwaliteit. De swingende jazz van het combo Michael Varenkamp zorgde voor een prachtige uitsmijter van een historisch moment.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!