Restaurant PRESSROOM valt flink in de prijzenRestaurant PRESSROOM valt flink in de prijzen
Back Back Nieuws

Restaurant PRESSROOM valt flink in de prijzen

19 juli 2018

Het restaurant en de cocktailbar van INK Hotel Amsterdam heeft tijdens de uitreiking van de World Luxury Restaurant Awards maar liefst drie prijzen gewonnen. Het restaurant, onder leiding van F&B Manager Ruth Engels-Siegers, werd benoemd tot het beste 'Luxury Boutique Hotel Restaurant' van West-Europa. Ook het interieur van het restaurant werd tot beste van West-Europa uitgeroepen en het cocktailmenu tot nummer één van heel Europa. De winnaars zijn gekozen op basis van stemmen van horecaprofessionals en reviews van gasten van de genomineerde restaurants. 

Nieuwe look & feel

'We zijn ontzettend vereerd dat we drie prijzen hebben gewonnen. Eerder dit jaar vernieuwden we ons diner- en cocktailmenu en gaven we het interieur van PRESSROOM een nieuwe look and feel. We zijn er trots op dat deze update van het menu en interieur en het enthousiasme van ons team worden beloond met deze awards', aldus Ruth Engels-Siegers, eerder dit jaar tijdens het AF&BM gala benoemd tot 'F&B professional van 2018'.

Elk jaar onderscheiden de prestigieuze World Luxury Restaurant Awards toonaangevende restaurants van over de hele wereld. De restaurants worden voor nominatie beoordeeld op hun interieur, de kwaliteit van de keuken en het serviceniveau.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!