Back Back Nieuws

Restaurant FEBO Boulevard opent in de Amsterdam ArenA

30 juli 2014
Het gloednieuwe restaurant ‘FEBO Boulevard’ bij de hoofdingang van de Amsterdam ArenA is vanaf donderdag 31 juli, tijdens de Ajax Open Dag, dagelijks geopend. Het restaurant gaat met haar vertrouwde kwaliteit en Amsterdamse gezelligheid de Stadionplein-sfeer van weleer voortzetten aan de ArenA Boulevard.

Bij de ArenA zijn ze verguld met de samenwerking. Hendrik Jan de Mari, commercieel directeur Amsterdam ArenA: ‘FEBO is voor iedereen, nationaal bekend en vertrouwd. Nu de ArenA Boulevard daadwerkelijk steeds meer op ‘het Las Vegas aan de Amstel’ gaat lijken, verwachten wij de snel stijgende bezoekersaantallen een groot plezier te doen met onze FEBO Boulevard.’ Ook FEBO-directeur Dennis de Borst is vanzelfsprekend enthousiast: ‘De liefhebbers van onze verse broodjes van FEBO Olympia kunnen straks onze vertrouwde kwaliteit en Amsterdamse gezelligheid tegemoet zien in de ArenA. Wat niet iedereen weet is dat we onze snacks iedere dag vers voor dag en dauw in Amsterdam-Noord produceren en dat die vervolgens vers dezelfde dag bij al onze vestigingen aankomen.’

Restaurant-stijl
Voor deze Boulevard opzet in restaurant-stijl is bewust gekozen, zodat gasten aan tafel worden bediend en men ruime keuze heeft uit de uitgebreide menukaart voor ontbijt, lunch en diner. Daarnaast biedt het restaurant ook mogelijkheid om vers belegde broodjes mee te nemen. Veel van de recepturen voor het broodbeleg, zoals alle salades, worden volgens eigen receptuur op locatie gemaakt. De meeneem-broodjes zijn uiteraard ideaal te combineren met de snacks uit de FEBO Automatiek die eveneens in het restaurant is gevestigd.

Familiebedrijf
FEBO is een Amsterdams familiebedrijf dat in 1941 als banketbakkerij ‘Maison FEBO’ aan de Amstelveenseweg begon. Inmiddels bijna 75 jaar en 3 generaties later is het nog even succesvol. Tijdens voetbalwedstrijden en alle andere ArenA Boulevard-evenementen gaat ‘FEBO Boulevard’ haar bezoekers voorzien van bier en frisdrank, aangevuld met snacks en burgers van FEBO Automatiek.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!