Back Back Nieuws

Restaurant 'De Heeren van Ambacht' is geopend

30 mei 2011
Restaurant ‘De Heeren van Ambacht’ heeft afgelopen donderdag officieel zijn deuren geopend in Hendrik-Ido-Ambacht. Dankzij Burgemeester Jonker, die op de monumentale boerderij een enorme strik heeft doorgeknipt, is het restaurant voor gasten toegankelijk.

 

Pand 'Bouwlust'

De heropening vindt plaats nadat de eigenaren even aan het succes mochten proeven op de locatie waar de horeca gelegenheid voorheen gevestigd was. Vanwege een nieuw bestemmingsplan is het restaurant verhuisd naar het pand ‘Bouwlust’, welke in 1813 is gebouwd.

 

De toekomstige huiskamer

Mede-eigenaar Rob Daalhuizen vertelt: ‘Het restaurant is de toekomstige huiskamer van Ambacht. Met een introductiemenu van 25 euro tonen wij aan dat het restaurant met een sfeervolle ambiance voor iedereen toegankelijk is.’ De Heeren van Ambacht heeft een Nederlands-Franse keuken en biedt naast het restaurant verschillende zalen en een groot terras.

 

Contact

De Heeren van Ambacht is van maandag tot en met zaterdag geopend van 11.00 uur tot 00.00 uur en op zondag van 12.00 uur tot 00.00 uur. Voor meer informatie kunt u terecht op www.deheerenvanambacht.nl.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!