Back Back Nieuws

Restaurant Bord'Eau presenteert Bord'Eau Events voor grotere groepen

14 oktober 2014
Na drie succesvolle jaren voor Restaurant Bord’Eau, gelegen in het hart van Amsterdam met uitzicht over de Amstel en de Munttoren, heeft Executive Chef Richard van Oostenbrugge besloten om het concept uit te breiden voor grotere groepen vanaf 13 personen. Sinds vorige week is het nieuwe culinaire concept ‘Bord’Eau Events’ te reserveren om een fine dining beleving te laten ervaren in één van de vergaderzalen van hotel De L’Europe.

Speciaal voor ‘Bord’Eau Events’ heeft Van Oostenbrugge drie verschillende menu’s vastgesteld geïnspireerd door het met twee Michelinsterren beloonde Restaurant Bord’Eau. Omringd door de uitstraling van elke vergaderzaal, de persoonlijke service van de eigen Maître en Sommelier en de gerechten geserveerd op speciaal ontworpen servies, belooft ‘Bord’Eau Events’ u een onvergetelijke culinaire ervaring te bezorgen.

Richard van Oostenbrugge
Richard van Oostenbrugge begon zijn carrière in Gstaad in Zwitserland en wordt geprezen voor zijn beheersing van de strenge Franse techniek. Vanaf eind 2011 startte Van Oostenbrugge een nieuw avontuur in het vijfsterren deluxe hotel De L’Europe als Executive Chef van Restaurant Bord’Eau (**), het met een Bib Gourmand bekroonde Hoofdstad Brasserie, de luxe lobby lounge de Promenade, de zomerse ontmoetingsplaats hèt Terras en de authentieke Freddy’s Bar. ‘Creatief koken met de mooiste ingrediënten’ is de stijl die Van Oostenbrugge het beste typeert.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!