Back
Nieuws
Restaurant Bord'Eau presenteert Bord'Eau Events voor grotere groepen
14 oktober 2014Na drie succesvolle jaren voor Restaurant BordEau, gelegen in het hart van Amsterdam met uitzicht over de Amstel en de Munttoren, heeft Executive Chef Richard van Oostenbrugge besloten om het concept uit te breiden voor grotere groepen vanaf 13 personen. Sinds vorige week is het nieuwe culinaire concept BordEau Events te reserveren om een fine dining beleving te laten ervaren in één van de vergaderzalen van hotel De LEurope.
Speciaal voor BordEau Events heeft Van Oostenbrugge drie verschillende menus vastgesteld geïnspireerd door het met twee Michelinsterren beloonde Restaurant BordEau. Omringd door de uitstraling van elke vergaderzaal, de persoonlijke service van de eigen Maître en Sommelier en de gerechten geserveerd op speciaal ontworpen servies, belooft BordEau Events u een onvergetelijke culinaire ervaring te bezorgen.
Richard van Oostenbrugge
Speciaal voor BordEau Events heeft Van Oostenbrugge drie verschillende menus vastgesteld geïnspireerd door het met twee Michelinsterren beloonde Restaurant BordEau. Omringd door de uitstraling van elke vergaderzaal, de persoonlijke service van de eigen Maître en Sommelier en de gerechten geserveerd op speciaal ontworpen servies, belooft BordEau Events u een onvergetelijke culinaire ervaring te bezorgen.
Richard van Oostenbrugge
Richard van Oostenbrugge begon zijn carrière in Gstaad in Zwitserland en wordt geprezen voor zijn beheersing van de strenge Franse techniek. Vanaf eind 2011 startte Van Oostenbrugge een nieuw avontuur in het vijfsterren deluxe hotel De LEurope als Executive Chef van Restaurant BordEau (**), het met een Bib Gourmand bekroonde Hoofdstad Brasserie, de luxe lobby lounge de Promenade, de zomerse ontmoetingsplaats hèt Terras en de authentieke Freddys Bar. Creatief koken met de mooiste ingrediënten is de stijl die Van Oostenbrugge het beste typeert.
Goed artikel?
Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!