Resonance zorgt voor een natural high Resonance zorgt voor een natural high
Back Back Nieuws

Resonance zorgt voor een natural high

27 juli 2023

Op 15, 16 en 17 september vindt op Landgoed Energy Up in Zeewolde Resonance plaats; het eerste bewuste house- en techno event zonder toxische middelen. Dit vernieuwende driedaagse evenement - onder muzikale begeleiding van DJ’s Dominik Eulberg, John Talabot en DJ Isis - biedt een programma dat zich volledig richt op persoonlijke ontwikkeling door middel van natuur, meditatie, ecstatic dance, bewustzijnsoefeningen, Qiqong, ademwerk én de beste house en techno. Bezoekers vieren hun natuurlijke zelf en bereiken een natural high.   

Vernieuwend concept 

Het concept van Resonance kenmerkt zich door haar duurzame karakter en richt zich op bezoekers die zich bewust willen ontwikkelen en tegelijkertijd willen genieten van hoogstaande elektronische muziek. ‘Vertrouw het proces en je komt in je natural high! Elke dag verbind je je op een dieper niveau met jezelf, je bewustzijn, anderen en je omgeving. Je verhoogt je frequentie optimaal en neemt dit na het event met je mee naar huis. Het gevoel is het tegenovergestelde van brak in je bed liggen’, aldus de organisatoren.

Non-toxisch event

Het gebruik van alcohol, drugs en psychedelica is uitdrukkelijk verboden. ‘Wij willen mensen laten ervaren welke natuurlijke kracht zij bezitten en dat extase in jezelf zit. Het is tijd voor een nieuw geluid in de dance scene. Het duurzaam verbinden van mensen, natuur, bewustzijn en elektronische muziek is een droom die uitkomt voor Joel en Wouter. ‘Resonance is in lijn met onze persoonlijke purpose en draagt bij aan de wereldwijde collectieve shift in bewustzijn die momenteel gaande is.’

DJ’s van wereldformaat

Niemand minder dan Dominik Eulberg, John Talabot en DJ Isis zullen het muzikale programma voor hun rekening nemen. De DJ’s gaan de uitdaging aan om op authentieke wijze de bezoekers mee te nemen op een bijzondere reis. Met deze line-up geeft Resonance een duidelijk signaal af. ‘Het is geen spiri wiri gathering, maar een evenement voor de echte elektronische muziekliefhebber.’

All-inclusive

Voor de bezoeker wordt goed gezorgd. Een weekendticket dekt ook een campingplek, parkeerplaats, koffie/thee/sapjes, ontbijt, lunch, diner, fruit, snacks en meer. Glamping opties worden tegen meerprijs aangeboden en er zijn enkele afgelegen natuurkampeerplekken voor de echte avonturiers. Dagtickets worden niet verkocht. 

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!