Back Back Nieuws

Reorganisatie Sprekersplatform

05 maart 2009
Peter Zeylmaker vervangt vanaf heden Pieter van de Graaf als directeur van Sprekersplatform. Hij geeft aan dat deze reorganisatie noodzakelijk was: ”Na het vertrek van Allard Dericks zijn we weinig gelukkig zijn geweest met de benoeming van opvolgers. Over een andere boeg gooien en is wat we hebben gedaan. Er zit nu een jong, maar tegelijkertijd ervaren team. We merken meer dan ooit dat de kansen van Sprekersplatform toenemen in een krappere markt".

 

"Het gaat  opdrachtgever minder om plat vermaak, maar veel meer om content. Evenementenbureaus en rechtstreekse opdrachtgevers leggen dan ook veel meer de nadruk op de inhoud bij de aanvragen dan in het recente verleden het geval was”, zo stelt Zeylmaker. “Wat dat betreft kan ik slechts zeggen dat Sprekersplatform hier goed op vooruitgelopen is, door juist in deze niche gekwalificeerde sprekers aan te trekken” .

 

Patricia Knol, de kersverse Manager Operations: “Daarnaast zijn we begonnen de dienstverlening uit te breiden met specifiek een tweetal activiteiten: Trainingsplatform en Sprekersmanagement. Onze sprekers hebben hun sporen ruimschoots verdiend in informatieoverdracht op professionele wijze. Training dus! Bij onze aandeelhouders leefde dit concept al enkele jaren. Ik zie het als een belangrijke taak om Trainingsplatform zo snel mogelijk operationeel te hebben” .

 

Sprekersplatform is nog geen vijf jaar actief. Zeylmaker: “We hebben inmiddels een significant marktaandeel weten te veroveren. Naar verwachting zal de groei dit jaar verder doorgaan. Dat zal niet uitsluitend met autonome groei te realiseren zijn, er komt ook veel nieuws op ons af. Voorstellen bekijken we graag op dubbel voordeel”.

 

 

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!