Back Back Nieuws

Renovatie van twee miljoen voor De Rijsserberg

26 juli 2007
Hotel De Rijsserberg in het Overijsselse Rijssen is door een uitvoerige renovatie van twee miljoen klaar voor de toekomst.

De nieuwe manager Ton Falkmann kan tevreden het effect van de renovatie meten aan de hand van de enthousiast toegenomen belangstelling van zowel de leisure als de zakelijke gast. Vooral voor deze laatste groep biedt De Rijsserberg ongekende mogelijkheden. De flexibele indeling van de acht vergaderzalen maakt uiteenlopende evenementen, met voor elk een volledig programma op maat samengesteld, zonder enig probleem mogelijk. Sinds kort is het hotel als kwaliteitshotel aangesloten bij de Hampshire Classic groep en meer dan ooit een aantrekkelijke en vertrouwde keuze voor een brede doelgroep.

Van origine was het hotel een indrukwekkend landhuis met een eigen persoonlijke sfeer. De kernwaarden zijn gebleven, maar door de recente buitenrenovatie heeft het hotel zijn uitstraling verrijkt en oogt het vooral eigentijds, klassiek trendy.

Een perfecte setting voor bijzondere feesten en partijen, alle vormen bedrijfspresentaties en natuurlijk als professionele vergadermogelijkheid. De Rijsserberg is een ideale trainings- en teambuildingslocatie door de talloze outdoormogelijkheden zoals onder andere golf, hiking, paardrijden, mountainbiken of kanovaren op de Regge. De sfeer en de rust van de natuurlijke omgeving is in het nieuwe gevoel van dit gastvrije en persoonlijke hotel overal aanwezig. Een zorgvuldige toepassing van natuurlijke kleuren en materialen creëert een ambiance met veel ruimte voor natuurlijk licht.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.359 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.359 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!