Back Back Nieuws

Renovatie Regardz Airport Hotel R'dam voltooid

01 maart 2010
Regardz heeft de afgelopen jaren fors geïnvesteerd om Regardz Airport Hotel Rotterdam volledig te moderniseren. Met het schilderen van de buitenkant van het hotel en de ingebruikname van 39 vernieuwde deluxe hotelkamers en suites is de complete renovatie van het hotel deze maand afgerond.

99 kamers
Om overlast voor de hotelgasten zoveel mogelijk te beperken heeft Regardz ervoor gekozen de renovatie gefaseerd uit te voeren. In een eerder stadium zijn de hotellobby, de brasserie, het zalengedeelte, alle gangen en de 60 comfort kamers aangepakt. Tijdens de renovatie is ervoor gekozen om van één suite twee deluxe kamers te maken. Hierdoor komt het hotel nu uit op een totaalaantal van 99 kamers.

Positieve reacties
De renovatie is positief ontvangen: "Onze gasten zijn aangenaam verrast door alle vernieuwingen. Vaste gasten geven zelfs aan het gevoel te hebben dat ze in een compleet ander hotel verblijven. Ook ik ben erg blij met de modernisering van het hotel. Alle renovaties zijn heel goed op elkaar afgestemd waardoor er een heel mooi geheel is ontstaan. Helemaal passend bij de identiteit en huisstijl van Regardz," aldus Harm Knijff, general manager van Regardz Airport Hotel. "Met de afronding van de renovatie beschikt de stad Rotterdam wederom over een modern en attractief hotel op loopafstand van Rotterdam The Hague Airport."

Regardz
Regardz is de grootste gespecialiseerde aanbieder op de zakelijke bijeenkomstenmarkt in Nederland. Onder het paraplumerk Regardz vallen drie labels; Regardz Meeting Centers, Regardz Event Centers en Regardz Hotels. Regardz biedt met zijn zeventien locaties een landelijke dekking.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!