Back Back Nieuws

Renovatie Het Roode Koper tot luxe hotel

16 juli 2007
De renovatie van landgoed Het Roode Koper is voltooid. De huidige bewoners, het echtpaar Yolanda en Jon Ivar Sörensen, is in 2003 een ingrijpende renovatie van het landgoed gestart. Doelstelling van de renovatie was het bewaren van de authenticiteit van het landgoed en het aanpassen van de voorzieningen aan het hedendaagse comfort. Van statig buitenverblijf tot luxe hotel.

Bekijk de 5 foto's


De inrichting van de kamers, de zalen, lounges en restaurant moest een reflectie worden van de ruimte en schoonheid die je als gast op het landgoed beleefd. De sfeer van het monumentale landgoed is nu voelbaar in alle dertig kamers en negen conferentiezalen. Alle ruimten hebben hun eigen charme en rustieke uitstraling.

De zalen bij Het Roode Koper zijn geschikt voor gezelschappen tot 150 personen. Voor zakelijk overleg op topniveau kan een gezelschap tot twintig personen zich volledig afzonderen in het monumentale Koetshuis. Daar bevindt zich de exclusieve Van Limburg Stirum (vergader)zaal waar ook voorzieningen aanwezig zijn voor een professionele secretariële ondersteuning. Het landgoed kan in zijn geheel exclusief worden afgehuurd. De monumentale landschapstuin biedt mogelijkheden voor evenementen tot vijfhonderd gasten.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!