Rendier influencer geeft zomeravonturen naar Lapland wegRendier influencer geeft zomeravonturen naar Lapland weg
Back Back Nieuws

Rendier influencer geeft zomeravonturen naar Lapland weg

28 februari 2024

Visit Finland is verheugd om een nieuwe en exclusieve samenwerking aan te kondigen met 's werelds eerste rendier influencer, Vesku. Vesku is de uitgekozen influencer om de nieuwe Lapland-zomercampagne, ‘Trust the Wilderness', te introduceren. Als onderdeel van deze unieke samenwerking heeft Vesku besloten zes gelukkigen uit te nodigen om een van de zorgvuldig samengestelde reizen naar Finlands noordelijke parel en thuisland, Fins Lapland, te winnen voor een zomers avontuur.

Wilde zomeravonturen

Lapland, dat bekendstaat als Europa's laatste wildernis, wordt vaak gezien als een winterbestemming voor liefhebbers van de Kerstman, echter heeft Lapland veel meer te bieden. Daarom grijpt Vesku deze zomer de social media wereld bij de horens als hij samenwerkt met topbestemmingen, waaronder Levi, Ruka-Kuusamo, Ylläs, Pyhä-Luosto, Kemi en Lapland North Destinations om zijn fascinerende reizen door de wildernis van Fins Lapland te delen op zijn populaire Instagram pagina.

Deze unieke samenwerking nodigt iedereen uit om getuige te zijn van de ongetemde schoonheid en unieke ervaringen die Lapland, in het eindeloze licht van de zomer, te bieden heeft. Vesku wil zijn volgers laten zien hoe ze meer kunnen leven als een rendier, wat een meer bewuste en duurzame levensstijl betekent, inclusief een dieet van wild voedsel.

Doe mee en maak kans

Als onderdeel van deze exclusieve samenwerking geeft Vesku op zijn Instagram-account reizen weg naar de laatste wildernis van Europa. Volgers krijgen de kans om zich onder te dompelen in de indrukwekkende regio's van Lapland – van de kusten van Kemi tot aan de meren van Lapland North Destinations, via de uitgestrekte bossen van Ruka-Kuusamo en de prachtige bergen van Levi, Ylläs en Pyhä-Luosto.

Iedereen die kans wil maken, kan Vesku volgen op zijn reis door Lapland. Vanaf 6 maart start Vesku zijn 'Where Am I Wednesday'-wedstrijd en deelt hij aanwijzingen over waar hij is in Fins Lapland. Deelnemers moeten onder andere raden waar Vesku is, de activiteit delen waar ze het liefst aan mee willen doen en een vriend taggen die ze mee willen nemen. De winnaars genieten van een vakantie voor twee personen in zomers Lapland

Geen betere ambassadeur

Heli Jimenez, Senior Director International Marketing & PR van Business Finland: ‘Vesku heeft de perfecte routes gecreëerd voor zowel rendieren als mensen om te genieten van een authentieke Lapland-ervaring en het verkennen van de ongetemde schoonheid van Noord-Finland.’

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!