Back Back Nieuws

RE/MAX Zuiderpark Open 2008 succes

26 mei 2008
Tijdens het RE/MAX Zuiderpark Open 2008 op vrijdag 23 mei is er in het Zuiderpark van Den Haag gegolfd voor het goede doel. In totaal werd er 11.000 Euro opgehaald voor Doe Een Wens Stichting. Hans Stiemsma (voorzitter Stichting Zuiderparkgolf) overhandigde de cheque aan Jacques d'Ancona, ambassadeur van Doe Een Wens Stichting.

In alle vroegte verzamelden 24 businessteams zich op vrijdagochtend 23 mei in het hartje van het Zuiderpark, het Park Paviljoen, om zich voor te bereiden op de eerste editie van het RE/MAX Zuiderpark Open. Om 08.00 uur werd het RE/MAX Zuiderpark Open officieel geopend door wethouder van sport, Sander Dekker. Met een professionele swing, verzorgde hij de eerste afslag en ontving als dank een originele Haagse Harry van cartoonist Marnix Rueb.

'Ik ben zeer verheugd dat zoveel bedrijventeams middels dit unieke golfevenement hun bijdrage hebben geleverd aan Doe Een Wens Stichting', aldus de wethouder.

Mede door de professioneel aangelegde holes en het mooie weer, was de eerste editie van het RE/MAX Zuiderpark Open een doorslaand succes.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!