Back Back Nieuws

Rem Bastiaens Hotel Manager prestigieuze Hotel Des Indes

18 december 2012
Rem Bastiaens zal zich vanaf januari 2013 de nieuwe Hotel Manager van Hotel Des Indes, a Luxury Collection Hotel noemen. De 34-jarige Bastiaens volgt hiermee Pierre-Henri Bovsovers op, waarvan eerder bekend werd dat hij een nieuwe uitdaging aangaat binnen Starwood met de opening van het W Verbier. Rem Bastiaens vervult sinds september 2011 de positie van Director of Sales van het Sheraton Skyline Hotel in Londen.

Legendarische geschiedenis van Haagse parel
“Hotel Des Indes heeft een fantastische reputatie voor kwaliteit; gastvrijheid die uniek is in Nederland en ver daarbuiten. Het is een grote eer om deel uit te maken van de legendarische geschiedenis van deze Haagse parel,” zegt Rem Bastiaens. “Ik zie ernaar uit om met het huidige team te gaan samenwerken en de gasten van het hotel te mogen verwelkomen.”

Werkverleden Bastiaens
Na een aantal sales functies binnen Nederlandse hotels, begon Bastiaens in 2004 als Account Manager bij het Le Meridien Sales Center in Londen. Na 2 jaar kreeg hij een promotie naar Account Director and Transient Segment Lead voor de Starwood Hotels in Parijs. In januari 2008 verhuisde Bastiaens weer terug naar Londen waar hij Global Account Director werd binnen de Starwood Sales Organization.

De juiste persoon
“Ik ben verheugd dat ik Rem mag toevoegen aan ons team. Met zijn reputatie en behaalde resultaten, heb ik er alle vertrouwen in dat hij de juiste persoon is om Hotel Des Indes verder te laten groeien en onze nummer 1 positie in de Haagse markt te versterken,” aldus Kurt Renold, Area Manager Starwood Hotels Nederland.

 

Al 131 jaar: combinatie van historie en luxe
Het chique Hotel Des Indes is al 131 jaar een icoon van klasse en traditie in Den Haag. Het Haagse vijfsterren hotel is met haar gele gevel onderdeel geworden van de geschiedenis van Den Haag. Gebouwd in 1858 als stadspaleis, sinds 1881 een hotel en volledig gerenoveerd in 2006 beschikt Hotel Des Indes over 92 kamers en suites, die een perfecte combinatie van historie en luxe bieden.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!