Back Back Nieuws

Relatiedag Texel smaakt naar meer

17 november 2008
Vakantiepark de Krim heeft in samenwerking met TexelTours, Landgoed De Bonte Belevenis en de Texelse strandjutter Maarten Boon recent een relatiedag georganiseerd. De intentie om een select gezelschap werkzaam in evenementenbranche kennis te laten maken met  het eiland zorgde voor waardering alom. Dit is voor Vakantiepark de Krim dé bevestiging om in 2009 nogmaals en zelfs twee relatiedagen te organiseren op het Waddeneiland.

 


Na de informele ontvangst startte het programma met een rondleiding over de Krim. Vervolgens werd met belangstelling de alom bekende strandjutter Maarten Boon bezocht. Dé plek op het eiland waar men ogen en oren te kort komt. "Het voelde alsof er een warme deken over de schouders werd gelegd" aldus een van de genodigden.

Na de lunch volgde op golfbaan de Texelse een golfclinic en  60 minuten later was het tijd om de laatste activiteit van het programma te starten. Tijdens de rit naar de Bonte Belevenis, waar kennis gemaakt kan worden met diverse ambachten, was er even tijd om een indruk te krijgen van de Texelse natuur.

De groep genodigden was het na een rondleiding bij Landgoed De Bonte Belevenis eens dat door de diversiteit van het programma een verrassend beeld van Texel is ontstaan. Tijdens het afsluitende diner werd dan ook volop nagepraat over alle indrukken die deze dag zijn opgedaan. Het programma werd ’s avonds afgesloten met deze veelzeggende quote “We willen Texel graag in ons aanbod opnemen want ons bedrijf heeft de smaak van Texel te pakken”.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!