Back Back Nieuws

Relatiedag Efteling in luxe paviljoen

15 september 2008
Donderdagavond 11 september vond in het nieuwe luxe paviljoen van de Efteling de traditionele relatiedag plaats. Ruim 500 gasten werden ontvangen in de tijdelijke evenementenlocatie, centraal gelegen in het attractiepark, waar alle pijlers van de Wereld van de Efteling nader toegelicht werden.

Naast verschillende culinaire verrassingen en een selectie van het uitgebreide aanbod aan Efteling-entertainment, ontvingen de gasten alvast een voorproefje van de musical The Sound of Music, die vanaf deze week exclusief te zien is in Theater de Efteling. 

Ook een bezoekje aan de de attracties Vogel Rok, Carnaval Festival en Monsieur Cannibale mochten op deze avond niet ontbreken. Tevens konden gasten in een aparte ruimte van het paviljoen kennismaken met het Efteling Golfpark. Een golfpro voorzag geïnteresseerden van nuttige tips waarna zij zelf een balletje mochten slaan. Ook het Efteling Hotel had een speciale hotelkamer ingericht waarbij zelfs de bedden getest konden worden.

Paviljoen
De relaties werden ontvangen in een luxe paviljoen van 3.600 m2 gelegen midden in het Efteling park. Speciaal voor deze gelegenheid werden de verschillende delen van het paviljoen voorzien van decoratie en aankleding in de meest felle kleuren zoals rood, paars en blauw. Deze nieuwe tijdelijke evenementenlocatie is tot en met 2 november 2008 te reserveren voor o.a. familiedagen, diners, presentaties of feestavonden en biedt plaats aan groepen van 350 tot 2.500 gasten.

De Efteling overweegt om het paviljoen als evenementenlocatie voor meerdere jaren in te zetten.

Over Efteling Evenementen
Met een keuze uit maar liefst 26 sfeervolle locaties biedt de Efteling voor elke relatie- of personeelsbijeenkomst een passend decor. Deze zijn niet alleen in het attractiepark terug te vinden, maar ook in het Efteling Hotel, Efteling Golfpark en Theater de Efteling. Vanaf eind 2009 kunnen gasten voor een meerdaags verblijf gebruik maken van Efteling Bosrijk. Deze nieuwe verblijfsaccommodatie, direct gelegen naast het attractiepark met een capaciteit van duizend slaapplaatsen, is een nieuwe overnachtingslocatie in de Wereld vol Wonderen naast het reeds bestaande Efteling Hotel.

 

Events.tv

Ook Events.tv nam een kijkje in het Paviljoen en interviewde een aantal relaties. Deze film is zeer binnenkort te zien op highprofile.nl en events.tv.

 

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!