Back Back Nieuws

Relatie-event voor vakgenoten

26 september 2008
Congresbureau Veluwe organiseert op donderdag 20 november voor de tweede keer een gratis relatie-evenement voor alle professionele vergader-, congres- en evenementenorganisatoren.

Dagvoorzitter Léonie Sazias presenteert die middag in Hotel Oranjeoord in Hoog Soeren een uiterst gevarieerd programma dat business en pleasure op een aangename manier met elkaar combineert.

 

 

Tijdens deze relatiedag vormt de informatiemarkt dé centrale ontmoetingsplaats. Bezoekers kunnen hier kennismaken met een dertigtal unieke Veluwse vergader- en congreslocaties. De speeddate-sessie geeft  gelegenheid vakgenoten te ontmoeten en ervaringen uit te wisselen.

Daarnaast vinden er een aantal interessante/speelse workshops plaats. ‘Vertrouwen in je eigen wijsheid’ is de naam van een minisymposium waarin Ingrid van Rossum (directeur Business Development bij organisatieadviseur Wielandt & Partners) zal ingaan op hoe bevrijding van beperkende patronen en werkwijzen kan bijdragen aan de verwezenlijking van persoonlijke én zakelijke doelen.

 

 

 

Bezoekers kunnen ook deelnemen aan  ‘paardenfluisteren’, met een Trabant of op een Solex over de Veluwe crossen of de kunstzinniger duoworkshop ‘Een opstapje naar de schilderkunst’, verzorgd door kunstenares Babs Ketelaar en dichteres Nella Croese.

 

 

Deelname is gratis! Online inschrijven via: www.congresbureau-veluwe.nl/relatiedag

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!