Back Back Nieuws

Reisbureau van het Jaar verkiezing bij Claus

17 april 2008
In de imposante Ballroom van Claus Event Center vond maandag 14 april de Reisbureau van het Jaar verkiezing plaats. Tijdens een symposium en gala avond kwamen de beste reisbureaus per provincie en genodigden uit heel Nederland naar Hoofddorp voor lezingen, muziek, entertainment en een uitgebreid galadiner. Op de feestelijke avond werd ook bekendgemaakt wie zich het beste reisbureau van 2008 mocht noemen.

De Reisbureau van het Jaar verkiezing, vindt jaarlijks plaats in een sfeervolle en inspirerende omgeving. Voor de elfde editie van het evenement was gekozen voor Claus Hotel & Event Center in Hoofddorp vanwege zijn multifunctionele opzet en uitgebreide mogelijkheden. Met zeven zalen, vier bars, twee restaurants en de mogelijkheid tot overnachten in het naastgelegen viersterrenhotel, is het de ideale locatie voor een dergelijk grootschalig evenement waarvan de gasten uit heel Nederland afreizen.

De Ballroom kreeg voor het evenement een dubbelfunctie met een uitgebreid middag- en avondprogramma. Tijdens het middagsymposium praatten gastsprekers over actuele onderwerpen in de reisbranche. De Ballroom leent zich uitstekend voor symposia, congressen en bedrijfspresentaties omdat diverse zaalopstellingen mogelijk zijn en de gastsprekers beschikking hebben over een ruim podium met alle audiovisuele faciliteiten voorhanden.

Na afsluiting van de bijeenkomst werd de Ballroom in korte tijd omgetoverd voor het avondprogramma. De rode loper voor het eventcenter was uitgerold zodat de gasten in hun galakleding een echte Hollywood entree kregen. De Ballroom was getransformeerd tot een eetzaal waar een uitgebreid viergangen diner werd geserveerd. Hier vond aansluitend de uitreiking plaats. De avond werd afgesloten met muziek en entertainment. De gasten konden tot in de late uurtjes dansen en feesten. En de mensen die na het feest geen zin hadden in een lange terugreis konden overnachten in het naastgelegen Courtyard by Marriott hotel.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!