Reinier Zonneveld neemt Amsterdamse Our House Museum over Reinier Zonneveld neemt Amsterdamse Our House Museum over
Back Back Nieuws

Reinier Zonneveld neemt Amsterdamse Our House Museum over

31 augustus 2023

Het Our House Museum kondigt met trots aan dat de internationaal geprezen DJ, producer en huidige recordhouder van het Guinness World Record voor de langste elektronische muziek live set, Reinier Zonneveld, het museum overneemt voor een speciale tentoonstelling, van 13 t/m 18 september. Het museum wordt omgetoverd tot een meeslepende ervaring die de indrukwekkende reis van Reinier Zonneveld door de elektronische muziekscene viert, met als hoogtepunt een speciale live set op de openingsavond op 13 september.

De unieke sound van Reinier Zonneveld heeft wereldwijd het publiek veroverd en hem tot een iconische figuur in de elektronische muziekindustrie gemaakt. De tentoonstelling in Our House biedt fans en muziekliefhebbers een ongeëvenaarde kans om in het creatieve universum van Reinier Zonneveld te duiken. Bezoekers kunnen zijn evolutie volgen van het draaien op illegale raves in Nederland tot het uitverkopen van  de meest prestigieuze locaties ter wereld, waaronder de iconische Ziggo Dome in Amsterdam.

Duik in Reinier’s creatieve proces en label

De speciale expositie toont een verzameling van aandenken uit Reiniers carrière en archiefmateriaal, waaronder een aantal van zijn kenmerkende studio-apparatuur, die een cruciale rol hebben gespeeld bij het vormen van zijn eigen sound. Bezoekers krijgen de kans om inzicht te krijgen in zijn productietechnieken, creatieve proces en met eigen ogen te zien hoe zijn sets en producties tot leven komen.

Een belangrijk hoogtepunt van de tentoonstelling is een speciale expositie van Reinier Zonneveld’s platenlabel, Filth On Acid. Een platform voor opkomende en gevestigde artiesten om hun innovatieve visies te uiten. Dit deel biedt een kijkje in de labelgeschiedenis en zijn indrukwekkende portfolio van releases.

Onvergetelijke openingsavond

De openingsavond op 13 september belooft een onvergetelijke ervaring te worden. Reinier Zonneveld brengt een exclusieve live set; fans kunnen een spectaculair optreden verwachten. Een unieke kans om Zonneveld's muziek te ervaren in een intieme en indrukwekkende setting, die de toon zet voor de hele expositie.

Reinier: ‘Ik vind het geweldig om samen te werken met het Our House Museum en mijn reis door de wereld van elektronische muziek te delen met mijn fans en mede muziekliefhebber. Deze tentoonstelling is een weerspiegeling van mijn passie voor het verleggen van grenzen en het omarmen van het onconventionele, terwijl ik ook onbekende feiten over mijn leven en carrière deel.’

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!