Back Back Nieuws

Regardz wordt secretaresse van de secretaresse

20 april 2016
Regardz is een meerjarige samenwerking gestart met Management Support: de onafhankelijke community voor Secretaresses en Management Assistenten. De secretaresse is tegenwoordig de ‘organizer en producer’ van belangrijke vergaderingen en events. In de zoektocht naar locatie, service en beleving gaat Regardz de secretaresse een nieuwe ondersteuning bieden met dedicated meeting experts & een online boekingsportal.

Co-creatie
In deze internettijd van flexwerken en mobiliteit vervult de secretaresse meer dan ooit een belangrijke management-spil-functie. ‘Als informatie sneller gaat dan geluid en mensen niet meer vanzelfsprekend samen werken, is de (ver)bindende en organiserende rol van de secretaresse voorgoed veranderd.’ Regardz biedt de secretaresse de mogelijkheid om een bijeenkomst direct online te boeken of om gebruik te maken van meeting experts bij het zoeken en boeken van een locatie & services. ‘Co-creatie is het mooiste wat er is: samen met de klant de perfecte locatie en het meest passend arrangement samenstellen; met als doel de verwachtingen van de deelnemers te overtreffen. Hiermee geven we service een nieuwe dimensie’, vertelt Luc van Bussel, ceo & gastgever van Regardz Hospitality Group.

Onderzoek Secretaresse 2.0
In de week van Secretaressedag 2016 (21 april) start Regardz een landelijk online onderzoek naar de nieuwe rol van de secretaresse 2.0 in het tijdsbeeld van internet, flexwerken en mobiliteit. Het onderzoek staat online en gaat op zoek naar de nieuwe werktijden en werkplek van de secretaresse 2.0. Is de secretaresse 2.0 een man of een vrouw en is zij/hij in vaste dienst of ZZP-er? Is de secretaresse 2.0 voortaan de ‘organizer’ van vergaderingen en bedrijfsevents? Ongetwijfeld brengt de secretaresse 2.0 de collega’s samen als het echt belangrijk wordt. Fysieke bijeenkomsten zullen nooit verdwijnen, maar de noodzaak is wel degelijk veranderd.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!