Back Back Nieuws

Regardz realiseert 883 overnachtingen bij Ronald McDonald Huizen

25 januari 2016
Regardz heeft in het derde jaar van haar samenwerking met het Ronald McDonald Kinderfonds een bedrag van dik € 53.000 gedoneerd aan het Kinderfonds. De opbrengst zal worden gebruikt om overnachtingen voor ouders met zieke kinderen mogelijk te maken. Regardz heeft met het organiseren van diverse activiteiten samen met medewerkers, gasten en leveranciers zo’n 883 overnachtingen voor ouders weten te realiseren.

Marja van Bijsterveldt, directeur van het Ronald McDonald Kinderfonds heeft de cheque in ontvangst genomen uit handen van Luc van Bussel, CEO van Regardz. ‘De Ronald McDonald Huizen ontvangen geen overheidssubsidie, dus we zijn volledig afhankelijk van donateurs, sponsorbijdragen en acties van particulieren en organisaties. Daarom zijn we zo blij met de initiatieven van Regardz en het mooie bedrag dat bijeen is gehaald,’ reageerde Marja van Bijsterveldt.

Samenwerking
Regardz is een samenwerking van een periode van minimaal vier jaar aangegaan met het Ronald McDonald Kinderfonds. Deze organisatie zorgt er al ruim dertig jaar voor dat ernstig zieke kinderen hun ouders dichtbij kunnen hebben.

Acties
Het afgelopen jaar heeft Regardz zich met allerlei acties ingezet om het geld in te zamelen. De acties variëren van deelname aan de Homeride (een gesponsorde fietstocht van Groningen naar Maastricht), tot het verkopen van soep en paasbroden en het ontwikkelen van gesponsorde bestekhuisjes, een duurzame oplossing voor de bestekhoesjes die dagelijks gebruikt werden in het restaurant en waarvan er duizenden per jaar in de prullenbak verdwenen.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!