Back Back Nieuws

Regardz ontwikkelt Multi-channel boekingsstrategie

25 februari 2016
Internet is een belangrijke, niet meer weg te denken informatiebron voor meeting planners. Maar de wijze van gebruik van deze informatie is per generatie verschillend zoals ook weer wordt bevestigd in een onderzoek van International Association of Conference Centres (IACC). Waar de ene generatie direct online de boeking doet, geeft de ander de voorkeur aan persoonlijk contact middels een afspraak of via de telefoon, mail of chat.

Online boeken
Met de lancering van het nieuwe service- en boekingskanaal Regardz.nl, dat volledig is geoptimaliseerd voor tablet en smartphone, heeft Regardz voor iedere boeker het juiste kanaal. De basis van de nieuwe portal is 'beleving'. De bij Regardz aangesloten locaties worden op aantrekkelijke wijze gepresenteerd en zijn eenvoudig te zoeken en boeken. 24/7 per dag en met up-to-date beschikbaarheid zodat de boeking direct afgerond kan worden. Regardz.nl is volgens Luc van Bussel, CEO van Regardz Hospitality Group, niet te vergelijken met een simpele bookingssite: 'Vanaf het moment dat iemand informatie gaat inwinnen over een geschikte locatie tot het moment dat de bijeenkomst is geweest is alles gekoppeld aan elkaar'.

Hulp nodig?
'Enkel het online aanbieden van meeting locaties is niet voldoende in de visie van Regardz. De juiste kennis in de vorm van meeting experts die actief meedenken met de klant is een voorwaarde om je klant te ontzorgen'. Regardz biedt op de website een ruime selectie van locaties aan, maar kan alle gewenste locaties in Nederland boeken. 'De klant gebruikt ons als vertrekpunt en wij ontzorgen hem. Op welke manier en via welk kanaal dan ook. Desnoods kom ik zelf langs!' roept Van Bussel enthousiast.

Services
Een belangrijk criterium voor meeting planners is de aanwezigheid van de juiste faciliteiten om de bijeenkomst tot een succes te maken. Ook hierin wordt het verschil tussen de generaties duidelijk: voor Baby Boomers zijn comfort en bereikbaarheid de belangrijkste aspecten terwijl Generatie X en Y hogere prioriteit geven aan technologie en aanvullende services bij het kiezen van een locatie. Regardz kan hier met een netwerk van aanbieders uitstekend op inspelen. 'Alles kan worden geregeld, het woord '‘nee’' komt in ons woordenboek niet meer voor. We proberen altijd te zoeken naar wat er nog niet is. Om de klant te verrassen'. 

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!