Regardz Hotels & Meeting Centers lanceert HybridMeetings.nlRegardz Hotels & Meeting Centers lanceert HybridMeetings.nl
Back Back Nieuws

Regardz Hotels & Meeting Centers lanceert HybridMeetings.nl

20 mei 2020

Eerder introduceerde Regardz Hotels & Meeting Centers al ‘Meeting Hygienics’, waarmee ze haar locaties en services volledig heeft aangepast op de geldende RIVM-maatregelen. Zo draagt de organisatie zorg voor een veilige meetingomgeving. Vandaag introduceren de locaties een nieuw vergader- en congresconcept: Hybrid Meetings.

Kracht van ontmoetingen

‘De afgelopen tijd heeft het videovergaderen een enorme opmars gemaakt, een begrijpelijk gevolg in deze tijd van thuiswerken. Regardz Hotels & Meeting Centers gelooft ook in het ‘nieuwe normaal’ in de kracht van ontmoetingen. Om dit mogelijk te maken in de 1,5 meter samenleving hebben we een nieuw vergader- en congresconcept ontwikkeld waarin er op veilige wijze zowel kleinschalige (trainingen, vergaderingen en cursussen) als grootschalige (events en congressen) bijeenkomsten gefaciliteerd kunnen worden’, aldus Ingrid van der Wal-Koek, Directeur Hotels & Meeting Centers.

Hybrid Meetings

Hybrid Meetings is een combinatie van een intieme livesetting en een livestreamverbinding. Simpel gezegd; een deel van het gezelschap is fysiek aanwezig in de locatie en een ander ongelimiteerd aantal deelnemers neemt online deel aan de vergadering, het congres of event. ‘We bieden verschillende Hybrid Meeting-pakketten aan om alle soorten bijeenkomsten – groot en klein – te kunnen faciliteren én interessant te maken voor onze opdrachtgevers. De pakketten bestaan onder andere uit een interactief streamingplatform, HD-audiovisuele apparatuur en fysieke ondersteuning van technici. Ook kunnen we desgewenst een cateringbox op het adres van de online deelnemer laten bezorgen, zodat ook zij van onze hartverwarmende hospitality genieten. Zelfs grootse congressen en events zijn met Hybrid Meetings weer mogelijk’, aldus Ingrid van der Wal-Koek.

Duurzaam en veilig

Regardz Hotels & Meeting Centers wil hiermee laten zien dat er ook, of misschien wel juist, in crisistijden nieuwe mogelijkheden ontwikkeld worden, om op een veilige en duurzame manier bijeenkomsten te blijven faciliteren. De locaties willen hiermee een bijdrage leveren aan het ‘nieuwe normaal’ ook al moeten zij daar zelf nog erg aan wennen.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!