Back Back Nieuws

Regardz en Notuleerservice Nederland sluiten partnerovereenkomst

06 november 2014
Regardz Hospitality Group B.V. en Notuleerservice Nederland slaan de handen ineen om effectief en efficiënt vergaderen in Nederland te optimaliseren. Notuleerservice Nederland bleek de beste partner voor Regardz om in heel Nederland de schriftelijke verslaglegging van vergaderingen te verzorgen. Door het aanbieden van de hoogwaardige services van Notuleerservice Nederland, kan Regardz haar producten en diensten uitbreiden en zo de toegevoegde waarde in de markt vergroten.

Met Notuleerservice Nederland haalt Regardz dé vakspecialist in schriftelijke verslaglegging in huis. Regardz is pionier en marktleider op het gebied van zakelijke ontmoetingen en bijeenkomsten. Regardz gaat verder dan alleen het verzorgen van vergaderlocaties en biedt faciliteiten, services en diensten aan om slimmer te vergaderen. Het is dan ook een logisch gevolg dat beide, ISO-gecertificeerde, bedrijven elkaar hierin hebben gevonden. 'Feitelijk zijn beide bedrijven actief in dezelfde business en de producten en diensten zijn complementair. Daarom geloven we allebei heel sterk in de synergie van een nauwe samenwerking,' vertelt Luc van Bussel, CEO van Regardz.

Onafhankelijke notulist
Vanaf heden kan iedereen die een locatie of een ruimte zoekt, gebruik maken van professionele, schriftelijke vastlegging tijdens de bijeenkomst. Dit is eenvoudig te reserveren via het online boekingssysteem van Regardz of wanneer men telefonisch een reservering maakt. Met deze samenwerking maakt Regardz het mogelijk dat zij altijd een deskundige, onafhankelijke notulist beschikbaar heeft. Daarnaast is het nu ook mogelijk om een bijeenkomst digitaal vast te laten leggen bij Regardz, waarna het beeldfragment zo nodig alsnog schriftelijk uitgewerkt wordt.

Een goed verslag verhoogt de waarde van een vergadering en goede verslaglegging draagt bij aan een efficiënte werkwijze. Door het technisch ondersteunen van papierloze verslaglegging faciliteert Notuleerservice Nederland partners als Regardz in het maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Foto: Luc van Bussel, CEO Regardz en Rufus Flipse, directeur Notuleerservice Nederland

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!