Back Back Nieuws

Regardz en Content Club Nederland verlengen samenwerking

02 februari 2015
Regardz, aanbieder van vergader- en evenementenlocaties, verbindt zich opnieuw een jaar als locatiesponsor aan Content Club Nederland. Dit werd tijdens Content Club editie 7 bekendgemaakt. ‘De Content Club kwartaalavonden zijn een prachtig voorbeeld van wat wij als Regardz samen met organisaties en bedrijven kunnen realiseren op event-gebied,’ aldus Luc van Bussel, bestuursvoorzitter Regardz.

Livestream
Regardz verlengt de samenwerking omdat Content Club Nederland met de avonden laat zien wat qua zakelijke evenementen bij Regardz mogelijk is. ‘De bijeenkomsten van de Content Club zijn inhoudelijk sterke evenementen: gevarieerd en eigentijds. De avonden zijn in een interactief format gegoten met veel publieksparticipatie. De livestream van de avond maakt het ook extra bijzonder. Door deze live-uitzending kunnen mensen die er niet bij zijn meegenieten en wordt het bereik van de avonden vergroot,’ voegt Luc van Bussel toe.

Nieuwe propositie: online boeken
De interactie met de inmiddels 600 content specialisten die zich vrijblijvend in de Content Club Nederland verenigen, leidt ook tot een kennisverhoging van Regardz op het gebied van content (marketing). Van Bussel: ‘Wij hebben sinds eind vorig jaar een volledig nieuwe propositie: het direct online boeken van vergader- en congresruimtes door het hele land. Daarin zijn wij de eerste in Nederland. We zijn nu totaaloplosser geworden voor onze klanten. Deze nieuwe propositie willen we nog krachtiger over de bühne brengen, met onder andere aantrekkelijke content. En daarin is Content Club Nederland op inhoudelijk vlak een goede match voor ons.’

Partnerlocaties
Met de online reserveringservice heeft Regardz een landelijk dekkend aanbod van 40 locaties. Van Bussel: ‘Naast onze 11 eigen locaties betreft dit nu ook partnerlocaties van onder andere Fletcher Hotels.’ Dit biedt mogelijkheden voor de Content Club. Mark de Lange, mede-oprichter van Content Club Nederland: ‘Onze missie is om de kennis en expertise van contentspecialisten uit heel Nederland samen te brengen en daarmee ons vak naar een hoger niveau te tillen. En dankzij Regardz kunnen wij ook in 2015 weer als reizend discussie- en kennisplatform naar de communicatie-, marketing- en contentprofessionals toegaan.’ De komende edities vinden plaats in Rotterdam, Amsterdam, Den Haag en Amersfoort.

Een kort sfeerverslag van Content Club:

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!