Back Back Nieuws

Red Bull Office Games voor de thuisblijvers

10 augustus 2007
Red Bull organiseert deze zomer speciaal voor het Nederlandse bedrijfsleven The Red Bull Office Games '07. Met als hoogtepunt de Office Games Grand Finale op 30 augustus.

Red Bull daagt werknemers in de maand augustus uit om samen met collega’s een unieke kantoorsport te bedenken met die saaie drinkbeker, bureaustoel, schaar,

muis, paperclip of perforator. Nadat hun beste performance is vastgelegd op camera, uploaden ze het filmpje via webcam of telefoon naar de website.

Het filmpje is nu voor iedereen toegankelijk om op te stemmen. Bezoekers van de website brengen hun stem uit op het filmpje dat zij het origineelst of meest spraakmakend vinden. Uiteraard kunnen bedrijven hun vrienden, vijanden, collega’s en concurrenten uitdagen om met iets beters te komen door de link met hun filmpje via email door te sturen.

Op 30 augustus is het Olympisch Stadion in Amsterdam het decor voor de Finale van The Red Bull Office Games '07. De bedenkers van de acht meest inspirerende en creatieve ideeën voor de nieuwe kantoorsporten worden uitgenodigd om met vier collega’s te battlen tegen andere hoogvliegers. Tijdens de wedstrijden bureau-hordenlopen, mouse curling en andere bedachte office games, daagt Red Bull de in (mantel)pak geklede finalisten uit er alles aan te doen om met een gouden plak terug te keren naar kantoor. Een deskundige jury wijst het winnende team aan.


Het beste team mag zich gelukkig prijzen. Red Bull Air Race Piloot Frank Versteegh neemt de winnaars mee voor een vlucht in zijn racebolide. Bovendien zorgt de Rode Stier er voor dat de koelkast op het werk een jaar lang gevuld is met blikjes energie.


Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!