Back Back Nieuws

RECRON trekt Monique Van der Sanden aan als nieuwe directeur

20 oktober 2015
Monique Van der Sanden (54) wordt de nieuwe directeur van RECRON, de brancheorganisatie van recreatieondernemers in Nederland. Het bestuur van RECRON is verheugd dat zij Monique Van der Sanden kan aanstellen per 1 januari 2016.

Wie is Monique Van der Sanden?
Monique Van der Sanden heeft de laatste vijf jaar interim managementopdrachten gedaan voor bedrijven met een vraagstuk over strategie, positionering, communicatie, business-development & implementatie en verandermanagement. Dit deed zij onder andere bij bioscoop-organisatie Pathé, een mediabedrijf in de branche Beauty, Health & Lifestyle en Lotto. Daarvoor heeft ze ruim twintig jaar ervaring opgedaan bij de ledenvereniging ANWB. Hier was zij onder andere acht jaar E-business/ new businessdevelopment director en een aantal jaren adjunct directeur Marketing & Sales binnen de divisie Hulpverlening. Na de ANWB werkte zij circa twee jaar bij Route Mobiel als directeur/CEO voordat zij haar eigen interim managementbedrijf opzette.

Vertrouwen
De voorzitter van RECRON, Adri van der Weyde over de aanstelling  van Monique Van der Sanden: ‘Monique Van der Sanden heeft een sterke focus op strategie en de markt. Deze combinatie samen met haar enthousiasme maakt haar tot de beste kandidaat voor de functie van directeur van RECRON. Met de komst van Monique Van der Sanden ziet het bestuur van RECRON vol vertrouwen een versterking van de rol van RECRON tegemoet’.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!