Record champagnepiramide bouwenRecord champagnepiramide bouwen
Back Back Nieuws

Record champagnepiramide bouwen

20 december 2021

Aanstaande 24 december vertrekt het team van Luuk Broos Events naar Dubai waar zij een poging gaan doen om hun eigen wereldrecord champagnepiramide opnieuw te verbreken. Het huidige record staat op 50.116 glazen, gebouwd in 2017 in Madrid voor een evenement van Moët Hennessy. Luuk Broos Events heeft al 5 wereldrecords op haar naam staan. Met de nieuwe wereldrecord poging hopen zij hun 6e wereldrecord te behalen, met in totaal 54.740 glazen.

Guinness Book of World Records

Dit jaar zijn zij ingehuurd doori en Moët Hennessy. Op 25 december staat het team van Luuk Broos Events paraat om te starten met de bouw. Na een bouwperiode van 5 dagen hopen zij de champagnepiramide van in totaal 8.23 meter hoog te realiseren. De jury van het Guinness Book of World Records zal aanwezig zijn om de champagne piramide haarfijn te controleren. Het nieuwe wereldrecord zal gevierd worden op 31 december met een groot galadiner in openlucht en een concert van Williams voor zo’n 4.000 mensen.

Het Vergeten Kind

Deze recordpoging staat vanuit Luuk Broos Events in het teken van Het Vergeten Kind. Dit goede doel zet zich in voor kinderen die zijn verwaarloosd of mishandeld. Ze strijden voor een stabiele, liefdevolle omgeving waar zij zich goed kunnen ontwikkelen. Luuk Broos Events heeft een mooi groot bedrag gedoneerd om dit goede doel te steunen en extra in de aandacht te brengen.

Nieuwe recordpoging

Het eerste wereldrecord door Luuk Broos Events is gevestigd met de millenniumwisseling in het Kurhaus in Scheveningen. Klokslag 00:00 uur werd dit record van maar liefst 30.856 glazen officieel gemaakt door het schenken van de champagne in het laatste glas en was dit over de gehele wereld te aanschouwen. Gaat het Luuk Broos Events dit keer ook lukken om het huidige record te verbreken en een plek te bemachtigen in het Guinness Book of World Records?

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!