Back Back Nieuws

Record Champagne toren voor Doe Een Wens

06 augustus 2007
Eventinvest gaat in samenwerking met een aantal partners vrijdag 21 september een nieuw wereldrecord Champagne toren bouwen vestigen in het PWA Silverdome in Zoetermeer. Met maar liefst 50.116 glazen wil Eventinvest het huidige wereldrecord van 39.711 glazen verbreken. Voorafgaand aan het wereldrecord is er een besloten gala charity diner. De opbrengst van het evenement gaat naar Doe Een Wens Stichting.

Een ploeg van twaalf bouwers gaat in vijf dagen, met de hand, een toren bouwen op de ijsbaan van het PWA Silverdome. De bouw van de grootste Champagne toren ter wereld wordt geleid door Jeroen van Craaikamp. Van Craaikamp en zijn team realiseerde, tijdens de Horecava 2006 ook al een Guiness Wereldrecord door een Champagne toren te bouwen met 37.820 champagneglazen die in zestig etages op elkaar werden gestapeld. Bart Veldkamp plaatst tijdens deze avond het laatste champagneglas op de 9 meter hoge toren.

Tijdens het diner zullen artiesten als The Trammps en Hans Dulfer optreden. De keukenbrigade van De Engel op Locatie verzorgt, onderleiding van topkok Herman den Blijker, culinaire hoogstandjes in de vorm van een spektakel diner.


Alle deelnemers aan dit evenement stellen hun producten en diensten tegen kostprijs en sommigen zelfs gratis ter beschikking om de opbrengst ten behoeve van Stichting Doe Een Wens.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!