Back Back Nieuws

Record aantal inzendingen Gouden Giraffe!

19 december 2007
Het hééft even geduurd voordat de stroom inzendingen voor de Gouden Giraffe op gang kwam (op maandag 11 december waren er welgeteld pas twee inzendingen binnen!), maar op de dag van de deadline, 14 december stroomden de cases die meedingen naar de awards voor de beste evenementen van 2007, als een niet te stuiten lawine binnen. Toen de inschrijvingstermijn was verstreken, meldde de teller 61 inzendingen, een nieuw record!

In de categorie Zakelijke Evenementen zijn 20 cases ingezonden, de categorie Vermakelijke Evenementen telt 25 inzendingen en de jury van de categorie Charity Events buigt zich straks over 16 cases. Daar komen zelfs nog enkele inzendingen bij, die nog onderweg zijn.
Ook zijn er zes voordrachten voor de verkiezing van de Event Personality van het jaar (eigenlijk acht, één persoon is twee keer voorgedragen en er zat een ongeldige inzending tussen).

De komende twee weken bestuderen de verschillende jury’s alle inzendingen, waarna tijdens de jurybijeenkomsten in januari 2008 de genomineerden en winnaars worden gekozen. De uitreiking van de Gouden Giraffe vindt plaats op 11 maart 2008 in het World Forum Convention Center in Den Haag.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!