Back Back Nieuws

Recessionproof leadership, een congres van HSMAI

22 september 2008
Met het oog op de recente stroom economische berichten, adviseert de HSMAI: "Repareer het dak als de zon (nog) schijnt!" Zelf meent zij daarbij niet langs de zijlijn tevstaan en organiseert op vrijdag 3 oktober eenmalig het programma Recessionproof Leadership. Een speciale TrendSummit over wat te doen bij zwaar economisch weer.

"De inhoud en boodschap zijn relevant voor- en toepasbaar op elke sector. Een gewaarschuwd mens telt voor twee! en zo kunnen we nog even doorgaan. Feit is dat een stroom van sombere economische berichten en voorspellingen ons de afgelopen maanden heeft bereikt. De vraag daarbij is natuurlijk: Is dat wel of niet terecht? Wie het weet mag het zeggen, maar onder de noemer Better Safe Than Sorry wachten wij niet af," aldus Hans Poortvliet, Managing Director HSMAI. "Wij vinden dat je als professional overal op voorbereid moet zijn en dat het er voorlopig niet makkelijker gaat worden is wel zeker!"

Naast een 4 tal expertsprekers waaronder Greg Bustin (USA) en Cliff Crosbie (Nokia) ontvangen de deelnemers op 3 oktober in één middag alle ingrediënten voor een gedegen check en voorbereiding op mogelijk (meer) uitdagende tijden. Ook maakt men ter plaatse een quick company assessment. Tijdens de middag worden alle relevante aandachtsgebieden vertaald naar een praktisch en persoonlijk toepasbare handleiding voor zowel de deelnemer als zijn/haar organisatie.

Tenslotte ontvangen alle deelnemers op 3 oktober hun persoonlijke HBDI profiel inclusief een persoonlijke toelichting. Het Herrmann Brain Dominance Instrument (HBDI) verduidelijkt en verklaart de persoonlijke stijl van denken, leren, communiceren en besluitvorming.

 

Datum: Vrijdag 3 oktober 2008 (13.00 – 18.30 uur)

Locatie: NH Conference Centre Leeuwenhorst, Noordwijkerhout

Meer informatie is te vinden op de website.

 

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!