Back Back Nieuws

Recessie begraven tijdens IDEA Gala l Foto's

12 november 2009
Het IDEA Gala 2009 was gisteren een avond waar korte metten werd gemaakt met de recessie die het afgelopen jaar de branche overspoelde. Het bestuur van de branchevereniging IDEA luidde als een ware Prins Carnaval nieuwe tijden in.

 

Gerben Plasmeijer voorzitter IDEA: "Er is nog een lange weg te gaan maar we zijn enorm trots hoe onze leden dit jaar hebben doorstaan en we gaan er met zijn allen voor om er een prachtig nieuw jaar van te maken. Deze avond zal daar zeker aan bijdragen."

 

De genodigden begaven zich in het begin van de avond in een donkere, duistere ruimte om daarna in een andere zaal, aangevoerd door het IDEA bestuur opgetooid als 'De Raad van 11', een avond lang te hossen gezellige, vrolijke liederen van De Deurzakkers. De branche liet zich van zijn 'zuidelijkste kant' zien door mee te zingen op carnavalskrakers als 'Het feest kan beginnen want wij zijn binnen'. De één vond het een tikje plat, de ander een heerlijk moment om in smoking of sierlijke galajurk te hossen. Het begin van een nieuw tijdperk?


Bekijk de foto's:






Events.tv was ook van de partij! Bekijk hier het item. 

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!