Rebelle Beste Evenementenlocatie 2018Rebelle Beste Evenementenlocatie 2018
Back Back Nieuws

Rebelle Beste Evenementenlocatie 2018

23 januari 2019

Feestlocatie Rebelle aan de Kesselskade in Maastricht is de 'Beste Evenementenlocatie van het Jaar 2018'. Dat is maandagmiddag bekendgemaakt tijdens een bijeenkomst op Landgoed ISVW in Leusden. Het 'Meetings Business Event' werd bijgewoond door een groot aantal belangrijke spelers uit de Nederlandse evenementenbusiness. Goochelaar Hans Kazan - 'de man die bijna alles kan' - reikte de prijs uit.

De titel de 'Beste Evenementenlocatie van het Jaar', inclusief bijbehorende award, wordt elk jaar toegekend door het invloedrijke vakblad Meetings. Gezien de grote aandacht voor de prijs weet Rebelle de komende tijd de ogen van heel zakelijk Nederland op zich gericht, verwacht Danny Keppels, directeur-eigenaar van de Event Management Group (EMG), waarvan Rebelle onderdeel uitmaakt.

'Dat Rebelle, dat voor de toekenning de strijd moest aangaan met een aantal met grote namen in de evenementenwereld, met de eer is gaan strijken, is een geweldige opsteker,' aldus Keppels, die aangeeft 'superblij' te zijn. 'We bestaan in deze vorm pas tweeënhalf jaar. Om dan al zo te worden gewaardeerd door je gasten en andere relaties is geweldig, niet alleen voor mij, maar voor het hele team,' zegt Keppels, die het juryrapport nog moet ontvangen. 'Het is het beste bewijs dat tweeënhalf jaar hard werken niet voor niets geweest is.'

Over Evenement Management Group

Event Management Group (EMG) is opgericht door Danny Keppels en exploiteert unieke evenementenlocaties. De groep bestaat inmiddels uit Kasteelhoeve de Grote Hegge in Thorn, Landgoed de Schinvelder Hoeve in Schinveld en Rebelle Maastricht, de exclusieve evenementenlocatie in de voormalige Augustijnen Kerk in Maastricht. De organisatie verwacht de komende jaren te groeien in de Euregionale driehoek Hasselt – Eindhoven – Aken.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!