Back Back Nieuws

Re-styling locatie Landhuis de Oliphant

09 oktober 2009
De re-styling van de evenementenlocatie van Marinus van Donk Partycatering & Evenementenorganisatie, Landhuis de Oliphant is volledig afgerond.

De locatie, in het groene Zuiderpark van Rotterdam, biedt bedrijven de mogelijkheid om de meest uiteenlopende bijeenkomsten en bedrijfsuitjes te beleven. Tevens is het Landhuis (of de Oliphant) een officiële trouwlocatie van de gemeente Rotterdam. Bruidsparen hebben de mogelijkheid om hun trouwdag te beleven in een nostalgisch, sfeervolle locatie met service van het hoogste niveau.

De zomer van 2009 was voor het Landhuis de zomer van de metamorfose. Het Landhuis is zelfs enkele weken dicht geweest om zich in een nieuw jasje te steken. Landhuis de Oliphant heeft een karakteristieke indeling met authentieke kamers verdeeld over 3 verdiepingen, de re-styling heeft dus nogal wat veranderingen met zich mee gebracht. Naast de aanschaf van het nieuwe meubilair en inrichting, hebben wij ook onze uitstraling onder handen genomen.

'Naast de uiterlijke verandering van het Landhuis, hebben wij door het gehele pand een luchtzuiverings- en klimaatbeheersingssysteem laten plaatsen. Met deze installatie kunnen wij op ieder gewenst moment de temperatuur regelen en zo onze gasten een aangenaam en prettig verblijf bieden.'

'Om de re-styling volledig af te maken heeft onze omgeving kunnen profiteren van de groene ambities van de gemeente Rotterdam, het Zuiderpark en onze franse tuin hebben de volledige aandacht gehad van de dienst gemeentewerken. Zij hebben de gehele zomer weer gezorgd voor een schitterend onderhouden tuin. Waardoor de locatie en omgeving perfect in balans zijn. Onze relaties zijn super enthousiast over de nieuwe uitstraling, de sfeer klopt.'

Bel voor meer informatie 010 – 4290889 of kijk op www.oliphant.nl

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!