Back Back Nieuws

Re-styling locatie Holland Evenementen Groep Cubaans getint

14 september 2009
De re-styling van de evenementenlocatie van Holland Evenementen Groep is in kannen en kruiken! STYLING.nl is als uitvoerend bureau erg trots op het eindresultaat. Mathys Taekema, afdelingsmanager van STYLING.nl: “Bij ieder project is het fantastisch om te zien hoe de gemaakte schetsen zich in de werkelijkheid vertalen tot de uiteindelijke inrichting.” Het overkoepelende thema van de re-styling is “Cuba Libre”. De locatie, in het midden van Nederland, biedt bedrijven de mogelijkheid om in deze nieuwe Cubaanse sferen de meest uiteenlopende bedrijfsuitjes op één locatie te beleven.

 

 Patrick Janssen, directeur van de locatie: “We zijn erg blij met de re-styling van de locatie. Iedereen is laaiend enthousiast over de nieuwe sfeer die nu is ontworpen. Het thema is nu ook doorgevoerd in de nieuwe personeelkleding. Alles klopt nu en we kunnen ons nu nog beter profileren op de evenementenbranche”.

 

Meters zitgenot

De nieuwe inrichting van de locatie heeft als eyecatcher een 15 meter lange leren chesterfield loungebank met bijpassende tafels. Het eetgedeelte is omgetoverd tot een intiem, Cubaans binnenplein met kleurrijke stoelen en lange houten eettafels direct geïmporteerd uit de Caribbean. Om de bezoekers de sfeer optimaal te laten beleven zijn ook alle wanden voorzien van strak vormgegeven fotobanners.

 

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!