'RAW RAVE' onder het Rijks'RAW RAVE' onder het Rijks
Back Back Nieuws

'RAW RAVE' onder het Rijks

07 oktober 2019

De iconische Passage onder het Rijksmuseum verandert tijdens het Amsterdam Dance Event op donderdag 17 oktober in een ‘RAW RAVE’. Met optredens van De Staat, Boys Noize en TITIA viert G-Star RAW het 30 jarige bestaan. Tegelijkertijd is het de start van een driejarige officiële samenwerking tussen Amsterdam Dance Event en G-Star. 

Futuristische mosh pit

De line-up van RAW RAVE is een combinatie van experimentele artiesten die de iconische Passage voor een avond transformeren tot een futuristische stroboscope-powered mosh pit, passend bij G-Star’s onconventionele en innovatieve design ethos. De Staat, de veelgeprezen headliner van de afgelopen Lowlands editie, zal het publiek trakteren op een spectaculaire live show zoals we die van hen gewend zijn, voorafgegaan door een techno punk set van Berlijnse Boys Noize. De Amsterdamse TITIA  opent de avond met een energieke mix van rave, breakbeat, acid en electro.

 Gelimiteerde toegang

RAW RAVE duurt van 19:00 tot 23:00 en er geldt gelimiteerde toegang. Fans kunnen zich als groep (max. 4 personen) inschrijven voor een online loting via g-star.com/rawrave. De inschrijving sluit op 13 Oktober om 23:59 uur. Op 15 Oktober wordt vanaf 8.00 uur ’s ochtends bekend gemaakt wie een ticket hebben bemachtigd. Livestream van het event wordt gedeeld via Instagram, Facebook en Youtube.

 

Foto: John Lewis Marshall

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!