Back Back Nieuws

Raps24KIKA bij Flevonice

05 augustus 2010
Op vrijdag 3 en zaterdag 4 september wordt alweer de 7e Raps24KiKa verreden op de baan van Flevonice te Biddinghuizen De Raps24KiKa is een unieke 24uurs skate-/skeelerwedstrijd in estafettevorm voor iedereen die in teamverband een prestatie wil leveren voor zichzelf, het team en het goede doel. De opbrengsten van de Raps24KiKa worden namelijk geschonken aan Stichting KiKa (Kinderen Kankervrij).

Het ultieme skeelerweekend
Deelnemen aan de Raps24KiKa staat voor een weekend lang, sportief bezig zijn en je grenzen verkennen met je collega’s, vrienden, familie, kennissen of medestanders. Gedurende het evenement, sla je een kampement op met je team langs de baan van waaruit je het weekend kunt beleven. De complete faciliteiten van FlevOnice staan 24 uur lang tot je beschikking, waaronder doucheruimtes en restaurant.

Van alles te beleven voor deelnemers en bezoekers
Panorama is mediapartner en geeft het evenement weer de benodigde publiciteit, Red Bull zal de laatste uren de deelnemers van vleugeltjes voorzien, een professioneel team van masseurs en FysioTape staat klaar om de deelnemers te verzorgen en uiteraard zullen er weer een aantal prof sporters uit sympathie rondes meerijden. Het hele evenement wordt opgeluisterd met muziek, de aanwezigheid van diverse bekende Nederlanders, dweilorkesten, een informatiestand van KiKa en de altijd energieke speaker Jannes Mulder.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!