Back Back Nieuws

Ramana geeft magie aan Amsterdam Dance Event

16 oktober 2015
Ramana zal gedurende ADE (Amsterdam Dance Event) vier shows geven. Hij is te vinden op het Thuishaven Wintercircus terrein dat de hele winter in Amsterdam zal blijven staan. De opening van het Thuishaven wintercircus wordt groots gevierd met drie dagen internationale top dj’s en diverse circusartiesten. Thuishaven is een housepartyconcept waar iedere zondag tussen de 1.000 en 1.500 mensen komen feesten.
Het concept: Dj’s, circustenten, eten, een marktje, magie en circus. Ramana treed hier al 2 jaar op als resident magician. Ramana zal speciaal voor ADE nieuw materiaal laten zien.

Zweefact
Ramana ken je misschien nog wel van zijn zweefact en als eerste winnaar van het SBS6 tv programma, de Nieuwe Uri Geller. Hij heeft zich de afgelopen drie jaar ook gespecialiseerd in het optreden op house party’s en in exclusieve clubs over de hele wereld. Zo is hij ook uitgenodigd geweest in de Dragon-I club in Hong Kong.

Raar Maar Waar
Ramana was te zien bij de VARA in de Kinderen voor Kinderen show. Het thema was Raar Maar Waar. Ramana ontwikkelde een speciale act ter promotie van de Kinderboekenweek. In zijn nieuwe act gebeurden allerlei onverklaarbare zaken met boeken. Op het kinderboekenbal waar 900 mensen in de zaal zaten, liet hij een boek zweven terwijl André Kuipers iets vertelde over gewichtloosheid in de ruimte.

Fotocredit: VAAG-Photography

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!