Back Back Nieuws

Ramada Apollo Hotel opent schaatsbaan op 85 meter

06 november 2014
Op 85 meter hoogte opent Ramada Apollo Amsterdam deze winter de hoogste schaatsbaan van Amsterdam. De nieuwste winter attractie is de opvolger van het succesvolle zomer concept Triple DDD – Drink, Dine & Dance van het exclusieve Floor17 Rooftop Terrace.

Boudewijn Martens, Hotel Manager van Ramada Apollo Amsterdam Centre: 'Na de fantastische opening afgelopen zomer namen we ons voor om in de winter geen afscheid te nemen van het dakterras. Wij zoeken non-stop naar grensverleggende activiteiten om onze food & beverage concepten verder uit te rollen. Met de Rooftop Terrace Winter editie en schaatsbaan van 75m2 kunnen we onze gasten verzekeren van een sfeervolle wintertijd op een mega hoogte in Amsterdam.'

Officiële opening
Met glühwein en warme chocolademelk wordt op zaterdag 6 december de officiële opening van ‘Zell am Rembrandt’ gevierd.  Vanaf 14.00 uur kan men gratis discoschaatsen op de hoogste schaatsbaan van Amsterdam. Aanmelden voor de opening kan via de website. Wie verhinderd is op zaterdag 6 december kan de ijsbaan nog bezoeken tot februari 2015. Ook kan de schaatsbaan op maandag en woensdag ochtenden gratis gereserveerd worden door basisscholen.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!