Back Back Nieuws

RAI sluit overeenkomst met TSC Crowd Management

26 januari 2016
TSC Crowd Management en RAI Amsterdam hebben een meerjarige overeenkomst gesloten op het gebied van safety en security. Amsterdams meest prominente locatie, RAI Amsterdam heeft TSC Crowd Management gekozen als partner op het gebied van safety en security.

Procedure
Na een zorgvuldige procedure is de keus gevallen op TSC Crowd Management. Safety en security vormt een onderdeel van de facilitaire diensten binnen de RAI. Gezien de prestigieuze omgeving waarbinnen de tender valt, zijn aantoonbare ervaringen en expertise belangrijke afwegingsgronden geweest om te kiezen voor de juiste partner.

Vernieuwingskracht, focus en ambitie
Martin van Nierop, Directeur Operations van RAI Amsterdam kijkt uit naar de samenwerking met TSC Crowd Management: ‘Dit nieuwe partnership met TSC Crowd Management is vooral ingegeven door vernieuwingskracht, focus en ambitie. TSC Crowd Management heeft opdrachtgevers die, in complexiteit en dynamiek, grote overeenkomsten tonen met de RAI.   Bij de overgang staat het borgen van de bestaande kwaliteit en continuïteit voorop, met duidelijkheid voor de individuele flexkrachten.’

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!