RAI Amsterdam biedt State-of-the-Art studio's aan RAI Amsterdam biedt State-of-the-Art studio's aan
Back Back Nieuws

RAI Amsterdam biedt State-of-the-Art studio's aan

22 januari 2021

De RAI heeft de afgelopen maanden studio’s gebouwd die al bij verschillende evenementen zijn ingezet. Deze professionele studio’s zijn in te zetten voor ieder type evenement en zijn geschikt voor kleine en grote producties. De ruimtes zijn geheel naar eigen wens in te delen waardoor er veel mogelijkheden zijn. De studio’s voldoen aan de richtlijnen zoals door het RIVM opgesteld.

Voor live, online en hybride evenementen

RAI Amsterdam biedt een professionele basis voor een onvergetelijk live, online of hybride evenement, waarbij de look-en-feel en merkbeleving eenvoudig kan worden aangepast. In de studio’s zijn de technische faciliteiten aanwezig om van ieder evenement een succes te maken. De sfeervolle studio’s beschikken over een snelle internetverbinding voor optimale streaming-mogelijkheden.

 

TV format, webcast of Talk show

De grootste studio kan worden ingericht voor een talkshowsetting voor vijf personen en is uit te breiden tot zeven personen. Ook kunnen de studio’s eenvoudig worden omgebouwd naar een green screen studio. De setup is flexibel en kan bijvoorbeeld worden uitgebreid naar andere locaties in de RAI. De studio’s beschikken over een kant en klaar geluid- en sfeerlichtsysteem.

 

Over RAI Amsterdam

RAI Amsterdam heeft kennis en kunde voor organiseren van (online) evenementen. 'De afgelopen periode, hebben we samen met partners, intensief gebruikt om kennis en ervaring op te doen op het gebied van virtuele evenementen. Zo zijn GreenTech, Interclean en Amsterdam Drone Week in de eigen studio’s opgenomen en uitgezonden in verschillende tijdzones. Deze kennis delen we maar al te graag met onze klanten zodat wij ze kunnen helpen om hun virtuele of hybride evenement ook virtueel tot een succes te maken.'  

Naast de studio’s biedt RAI Amsterdam diverse faciliteiten om de organisator volledig te kunnen ontzorgen. RAI Amsterdam is uitstekend te bereiken met de auto en het ov en beschikt over ruime parkeergelegenheden.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!