Radisson Hotel Group levert sterke groei in 2022 Radisson Hotel Group levert sterke groei in 2022
Back Back Nieuws

Radisson Hotel Group levert sterke groei in 2022

26 januari 2023

In 2022 zette de Radisson Hotel Group zijn ambitieuze uitbreidingsplan voort om met zijn sterke portefeuille van negen verschillende merken en zijn groeiende portefeuille van resorts tot de top drie hotelgroepen ter wereld te behoren.

Radisson Imperium

Radisson Collection, het luxe lifestylemerk, had een uitzonderlijk openingsjaar in 2022, met de introductie van zes nieuwe hotels in Bilbao, Pula, Tirana, Riyad, Tallinn en Istanbul. In 2023 kijkt de Groep uit naar nieuwe centrale toevoegingen, waaronder Radisson Collection Hotel, Santa Sofia Milan, Radisson Collection Royal Astorija Hotel, Vilnius, Radisson Collection Resort, Galle in Sri Lanka, en Cour des Loges Lyon, A Radisson Collection Hotel.

Radisson RED, het levendige en dynamische upper upscale merk, vierde in 2022 belangrijke openingen in Wenen, Liverpool, Madrid, Gdansk en Oslo.

Radisson Individuals breidde uit met meer dan 20 hotels in Duitsland, Italië, Frankrijk, Polen en Thailand. In India lanceerde de Radisson Hotel Group zijn eerste Radisson Individuals Retreats met de opening van Rakkh Resort, a member of Radisson Individuals Retreats, dat gasten unieke mogelijkheden biedt om zich onder te dompelen in buitengewone ervaringen via wellness-programma's, culturele excursies, gespecialiseerde gastronomie en meer. Na de opening van drie nieuwe prizeotel hotels in Oostenrijk en Duitsland in 2022 zal de Groep zich in 2023 richten op de verdere uitbreiding van zijn kenmerkende lifestylemerk in de middenklasse.

Radisson blijft het snelst groeiende upscale merk in EMEA en voegde hotels toe in België, Polen, Ethiopië, Tunesië, Dubai en Turkije, evenals op de Malediven en in India.

Radisson Blu blijft al meer dan tien jaar het grootste upper upscale merk in Europa en breidde uit in Roemenië, Madagaskar, het Verenigd Koninkrijk en Spanje, evenals in Zuid-Soedan. 

Groen verblijf

In het laatste kwartaal van het jaar lanceerde de Groep ook zijn vernieuwde Radisson Rewards-programma, dat de snelste route naar de hoogste status in de sector biedt, unieke ervaringen en voordelen heeft, evenals de mogelijkheid voor gasten om hun verblijf CO2-neutraal te maken. Radisson Rewards is een van de weinige loyaliteitsprogramma's die deze optie biedt, waardoor een groen verblijf nog gemakkelijker wordt.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!