Radisson Hotel Group kondigt uitgebreid COVID-19-testprogamma aanRadisson Hotel Group kondigt uitgebreid COVID-19-testprogamma aan
Back Back Nieuws

Radisson Hotel Group kondigt uitgebreid COVID-19-testprogamma aan

07 april 2021

Als onderdeel van haar continue engagement voor de veilige terugkeer van het reizen en om business snel te laten terugkeren, introduceert Radisson Hotel Group in hotels van het EMEA-portfolio haar nieuwe, uitgebreide sneltestservice voor meeting- en eventdeelnemers. Het testprogramma bouwt voort op het Radisson Hotels Safety Protocol uit 2020. Bovendien zal elk hotel, na volledige implementatie van het programma, gasten de optie bieden om een makkelijk bereikbare en betaalbare PCR-testlocatie te bezoeken, hetzij in het hotel of in de directe omgeving. 

Baanbrekend testprogramma

Het uitgebreide testprogramma voor alle gasten is baanbrekend in zijn gecoördineerde aanpak in heel EMEA om reizigers het vertrouwen en de gemoedsrust terug te geven, door een veilige omgeving en een naadloze testmogelijkheid te bieden nu de wereld weer opengaat voor zakendoen.

Partnership met SGS

Het nieuwe testprogramma van Radisson Hotel Group is een aanvulling op het 20-stappen- en 10-stappenveiligheidsprotocol dat de groep in 2020 als Radisson Hotels Safety Protocol in partnerschap met SGS lanceerde. SGS is wereldleider op het gebied van inspectie, controle, analyse en certificering en wordt wereldwijd erkend als de benchmark voor kwaliteit en integriteit. Ook biedt de Groep Hybrid Rooms en Hybride Vergaderoplossingen aan om cliënten bij de organisatie van naadloze evenementen te ondersteunen, van hybride meetings op meerdere locaties tot live uitzendingen.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!