Radisson Blu Palace Hotel: Zakendoen aan zeeRadisson Blu Palace Hotel: Zakendoen aan zee
Back Back Locaties

Radisson Blu Palace Hotel: Zakendoen aan zee

02 oktober 2018

Een nieuwe zakenreis of meeting op de planning staan? Overweeg het Radisson Blu Palace Hotel in Noordwijk aan Zee als locatie. Want op deze plek, op slechts 25 kilometer afstand van vliegveld Amsterdam Schiphol, komen alle elementen voor een succesvol evenement samen. Vlakbij het mooiste strand van Nederland en met een bruisende winkelstraat om de hoek. Hier genieten zakelijke gasten dubbelop: van ultiem hotelcomfort en uiterst moderne conferentiefaciliteiten. Events.nl gaat op onderzoek uit en ontdekt de rustgevende en verfrissende eventlocatie, direct aan zee.

Iedere vergadering is een nieuw verhaal

Het Radisson Blu Palace Hotel in Noordwijk aan Zee ziet zakelijke evenementen niet als bijzaak. Sterker nog, deze locatie beschouwt elke vergadering, klein of groot, als een nieuw verhaal. En om opdrachtgevers te helpen hun verhaal te vertellen, staan het ervaren team van deze indrukwekkende eventlocatie voor iedere zakelijke vraag klaar. Wat de agenda ook is, wat de doelstellingen ook zijn. Radisson Blu is wereldwijd op meer dan 280 bestemmingen actief in de zakelijke evenementenmarkt, en levert in Noordwijk aan Zee dan ook niets minder dan vakwerk.

In alle rust of een totaalbelevenis

Het hotel weet wat nodig is voor een succesvolle vergadering en een succesvol evenement. Naast maar liefst 115 ruime hotelkamers en 5 suites, gebouwd in Art-Déco stijl, beschikt dit grootse hotel ook over 11 multifunctionele conferentiezalen met flexibele wanden, en 2 executive boardrooms. Ideaal voor meetings, presentaties, vergaderingen en een- of meerdaagse trainingen. En ook gasten die in alle rust goed willen brainstormen en nadenken, vinden er altijd de juiste vergaderruimte of persoonlijke werkplek.

Na inspanning komt ontspanning

Hier blijken de voordelen van de aanwezige hotelfaciliteiten maar weer eens. Zakelijke gasten kunnen hun hoofd leegmaken tijdens een sportsessie in het goed uitgeruste Vitality Fitness Center, en daarna de spieren laten masseren in het Palace Wellness Center. Een frisse duik kan genomen worden in het Aqua Center met onder andere een jetstream zwembad. De moderne hotelbar Dunes Lounge & Bar is de ideale locatie voor after meeting drinks of een gezellige bedrijfsborrel. En voor werken in alle rust, bijvoorbeeld tussen twee afspraken in, bovendien. Met een goede kop cappuccino en op de achtergrond 4K televisieschermen die exclusieve content tonen.

Wijnproeverij, perfect gemixte cocktails en smakelijke bites

Radisson Blu Palace Hotel voedt goede ideeën met exceptioneel eten en drinken. Er is in Brasserie & Terrace Circles een ruime keuze aan maaltijden, bereid met verse en biologische ingrediënten. Perfect gemixte cocktails en een lekkere bite in de gezellige en sfeervolle Dunes Lounge & Bar en er is zelfs een wijnproeflokaal. Echt waar. Hier kunnen de lekkerste wijnen worden geproefd in kleine of grotere groepen. Het hotel biedt verschillende wijnproefpakketten aan waarvan er ongetwijfeld één perfect bij de gelegenheid past. Bij elke proeverij krijgt de gast bij elk proefglas uitgebreide uitleg over de oorsprong en het smaakprofiel van de geproefde wijn. De proeverijen zijn allen boekbaar vanaf acht deelnemers en duren een uur. Dat is pas een originele bedrijfsactiviteit.

Zakendoen in architectonische sfeer

Ja, hier in het Radisson Blu Palace Hotel komt alles samen. De fantastische ligging, zo direct aan zee. De indrukwekkende hotelfaciliteiten, inclusief wijnproeflokaal en alle denkbare welness. Exclusieve maaltijden en verrassende cocktails en bites. Moderne vergaderruimten, rustige werkplekken en luxe executive boardrooms. Zakendoen in stijl, met 100% gastvrijheid gegarandeerd. Dat is deze eventlocatie in de notendop.

Door > Irene Campfens

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!