Back Back Nieuws

Radio Veronica voor negende jaar partner City Racing Rotterdam

23 juli 2013
Voor het negende achtereenvolgende jaar is Radio Veronica mediapartner van City Racing Rotterdam. Het radioprogramma Somertijd Zondag met Rob van Someren komt van 13.00 tot 16.00 uur live vanuit de FOCWA Paddock tijdens het Formule1-spektakel op 18 augustus aanstaande. Radio Veronica is al partner sinds de eerste editie van het evenement in 2005. In de weken voor het evenement zullen er op de zender regelmatig updates te horen zijn met aankondigingen van coureurs en het overige spektakel.

Uitzending
De live-uitzending tijdens het evenement komt vanuit de FOCWA Paddock bij het circuit. De coureurs kunnen zo makkelijk aanschuiven in de studio om over hun demo’s in de binnenstad te vertellen. O.a. Giedo van der Garde met Caterham F1 en Jos en Max Verstappen worden op bezoek verwacht bij Rob van Someren, die ook zelf in actie zal komen op het parcours. De uitzending is te horen op Radio Veronica van 13.00 tot 16.00 uur.

Mediapartner
In de periode voorafgaand aan City Racing Rotterdam 2013 houdt Radio Veronica een speciale actieweek, waarbij kaarten te winnen zijn voor City Racing. Robert Heilbron, organisator van City Racing: ‘Radio Veronica is een van de allereerste mediapartners van ons evenement. Wij zijn zeer blij met zo’n partnership, omdat Radio Veronica ons niet alleen helpt het evenement vooraf op een leuke manier te communiceren, maar ook op de dag zelf extra entertainment brengt voor de racefans.’

Foto: Rob van Someren

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!